Španjolska kraljevska obitelj okupila se povodom prve pričesti 9-godišnje princeze Leonor. Kao i obično, najviše pažnje privukla je njezina majka kraljica Letizia, ovaj put zahvaljujući jako neobičnom odabiru obuće

Španjolska princeza Leonor primila je sakrament svete pričesti. Tim povodom okupila se cijela španjolska kraljevska obitelj.

Kako i doliči prigodi, svi su izgledali vrlo elegantno, a poglede prisutnih privlačila je kraljica Letizia. Iako se obično najviše priča o njezinim haljinama, ovaj put u prvi plan dospjele su njezine štikle.

Uz haljinu svog omiljenog dizajnera Filipa Varele kombinirala je prozirne štikle od pleksiglasa. Letizia je odabirom obuće zadala pravi 'udarac' tradiciji jer se radi se o krajnje neobičnom i za neke neprimjerenom izboru za ovakvu prigodu.

Izgleda da je čitava kraljevska obitelj ovaj put odlučila kršiti ustaljena pravila. Naime, običaj je da njezini članovi primaju sakrament svete pričesti na privatnoj ceremoniji u kraljevskoj palači. Međutim, princeza Leonor primila je sakrament zajedno sa svojim kolegama iz razreda u lokalnoj župi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju