Gal Gadot glavna je zvijezda filma "Čudesna žena" koje obara rekorde gledanosti na američkim kino blagajnama. Ova bivša misica i ponosna mama dvije kćerkice sve je samo ne tipična holivudska zvijezda


Početak mjeseca lipnja u znaku je "Čudesne žene", odnosno istoimene filmske prerade popularnog stripa o superženi koje dobiva izvrsne ocjene kritičara.

Ovo ostvarenje oborilo je svoj prvi službeni rekord - s nešto više od zarađenih 103 milijuna dolara imalo je najbolje otvaranje u povijesti u prvom vikendu prikazivanja na američkim kino blagajnama kada govorimo o filmovima koje je režirala žena.

Osim vješte režije Patty Jenkins (koja je zaslužna i za biografsku dramu "Čudovište" koje je Charlize Theron priskrbilo nagradu Oscar za najbolju žensku ulogu 2004. godine) za uspjeh ovoga filma ponajprije je zaslužna glavna glumica.

Uloga Diane Prince koja je bila nepobjediva ratnica i princeza Amazonki prije nego što je postala Čudesna žena, dodijeljena je Gal Gadot. 
Izrealska missica i studentica prava
Ljepotica iz Rosh Haayina, uistinu ima zanimljivu prošlost. S 18 godina ponijela je titulu Miss Izreala, a dvije godine kasnije služila je obavezni vojni rok u sklopu kojeg se naučila rukovati vatrenim oružjem.
Te dvije ili tri godine u vojsci naučiš se disciplini i poštovanju, otkrila je lijepa dama.

Iako je vrlo brzo počela dobivati pozive za nastupe u glumi, ona se htjela posvetiti svojem obrazovanju te je upisala studij.

Primijetio me redatelj iz Londona i pozvao na casting za novu Bond djevojku u filmu "Zrno utjehe". No odbila sam ga jer sam studirala pravo i međunarodne odnose i nisam se smatrala glumicom,
iskreno je priznala Gal.

No zov filma ipak je bio jači. Gal je počela uzimati satove glume, a 2009. dobila je ulogu opake Gisele u serijalu "Brzi i žestoki", koju je reprizirala još dva puta. Ostalo je, kažu, povijest.

Čudesna žena
Iako su mnoge glumice u Hollywoodu htjele ulogu Čudesne žene, ona je na koncu pripala izraleskoj ljepotici, koja je uz to ponosna majka šestogodišnje Alme i dvomjesečne Maye.

Na našem setu bila je neka new-age vibra. Žene su snimale scene bitki na plaži, a muškarci su iza scene hodali s djecom u kolicima, otkrila je Gal za Entertainment Weekly, te dodala, lijepo je biti dio takve nove stvarnosti.
S poslovnim čovjekom Yaronom Vasonom u sretnom je braku od 2008. godine, kojeg je upoznala na jednoj neformalnoj školi joge u pustinji gdje su svi polaznici uživali u vježbanju i zdravoj hrani. On joj je danas i najveća potpora u karijeri koju gradi paralelno s roditeljstvom.

Ne spavamo mnogo trenutno, i pijemo mnogo kave. Dobar smo tim, otkrila je Gal.

Opuštena ljepotica
Gal blista na filmskim premijerama u dizajnerskim haljinama i drugim ženstvenim komadima, no u privatnim trenucima prednost daje udobnosti i ležernosti. Pogotovo jer joj je u takvim odjevnim kombinacijama lakše voziti svoj omiljeni motocikl.

Iako obožava fino jesti, a ne odriče se čak ni tjestenine, svoju fit figuru zahvaljuje redovitoj vježbi.

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Moja mama je učiteljica tjelesne kulture, pa sam odrasla isprobavajući različite sportove. Plesala sam 12 godina, igrala sam košarku i odbojku. Ostala mi je ta želja da budem aktivna, priznala je.

Vježba barem tri puta tjedno po sat vremena. Ako posjećuje neku zemlju s hladnim vremenom, otići će u teretanu ili vježbati u svojoj sobi. Ako je pak, uz ocean, otići će plivati.

Na hebrejskom Gal označava val, pa ne čudi što volim sve što ima veze s morem, zaključila je Gal Gadot.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju