Dive u kuhinji, Martina Tomčić i Sandra Bagarić prihvatile su se pripremanja sushija. Po svom odabiru u rižu su umotale omlet s vlascem, papriku i mrkvu te losos

Martina je u pola litre vruće vode stavila 250 grama riže, dok se Sandra bacila na pripremu omleta. Pomiješala je mlijeko, sol i vlasac te ispekla ukusni omlet koji su dive zatim izrezale na trakice kako bi lakše napravile sushi.

Sandra je za sushi narezala mrkvu i papriku kojoj je dodala i avokado.

Losos je također narezala na tanke trakice kako bi se što jdnostavnije zamotao u sushi.

Dive je na trenutak uhvatila nesigurnost, pogotovo Martinu koja je vješta u izradi sushija s algom, no s omletom je to ipak malo teže.

Soja sos, đumbir i sushi koji su dive odlično napravile same su i kušale, a Sandra je umjesto štapića suhi hrabro zgrabila prstima i uživala. Rezultat je super zalogaj!

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju