Doručak je najzdraviji način da započnete dan, a jednostavna priprema i ukusan hrskavi obrok nude žitarice s duplom čokoladom, velikim komadima voće ili kombinacija meda i badema. Jeste li ogladnili?

 

Tri neodoljiva okusa Vitalis Crunchy Plus müsla Med-badem, Multi voće i Dupla čokolada idealan su izbor za sve koji dan
žele započeti ukusnim i hrskavim doručkom. Vitalis Crunchy Plus hrskavi müsli očaravaju posebno hrskavim i ukusnim zobenim pahuljicama te kombinacijom visokovrijednih sastojaka poput balastnih tvari, vitamina B1, magnezija i željeza.

Vitalis Crunchy Plus Dupla čokolada dvostruka je čokoladna poslastica. Raskošna kombinacija ukusne mliječne i tamne čokolade sa 70 posto kakaa i visokokvalitetnih žitarica od punog zrna čine ove müsle idealnim doručkom koji će
pružiti pregršt energije za ostatak dana.

Vitalis Crunchy Plus Multi voće idealan je izbor za sve ljubitelje bogatog voćnog okusa. Zlatno-smeđi prženi hrskavi komadići s ekstra velikim komadima brusnica, grožđica, jabuka i marakuje pružaju neodoljiv hrskavi užitak za dan pun vitalnosti.

 

Vitalis Crunchy Plus Med-badem s hrskavim bademima i pomno odabranim medom pružit će dodatni užitak za doručak. Poseban okus ovih müsla leži u kombinaciji finih listića i hrskavih komadića badema, ukusnog meda i integralnih zobenih pahuljica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju