Dva nova okusa ukusnog i zdravog doručka jamče najbolji početak dana. Slasna čokolad i mirisne jagode u kombinaciji s jogurtom pripremit će vas za dnevne izazove

Vitalis müsli vrhunske su kvalitete, odličnog okusa i biranih sastojaka te jamče najbolji početak aktivnog dana. Vitalis müsli proizvode se u Njemačkoj za cijelu Europu, čime je njihova kvaliteta zagarantirana, što su prepoznali i hrvatski potrošači, jer je Vitalis najomiljeniji i najuspješniji brand müslija na našem tržištu.

>> Slasni zalogaji s pametnog menija

Vrhunski okus Vitalis Choco Duo müslija donosi kombinacija dvije vrste čokolade – najfinije mliječne i najnježnije bijele s ukusnim hrskavim crunchiesima dobivenim od pahuljica cjelovitog zrna zobi i posebnim procesom prženja uz dodatak komadića badema.

Za one koji vole ukusan, lagan i osvježavajući doručak, nema boljeg izbora od Vitalis Jagoda – jogurt müslija s listićima topljivog jogurta, komadićima jagode te pšeničnim pahuljicama punog zrna.

Ukusni i hrskavi Vitalis Choco Duo i Jagoda – jogurt müsli učiniti će jutro omiljenim dijelom dana svakog zaljubljenika u zdrav obrok koji pruža vitalnost i energiju.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju