Svi koji su dosad u gastronomiji uživali iz daleka imaju neponovljivu priliku prijaviti se za najkreativniji reality show svih vremena, ući u kuhinju i iz nje izaći kao prvi hrvatski Masterchef uskoro na Novoj TV

Mladi i stari, roditelji i studenti, karijeristice i kućanice, sportaši i radnici raznih interesa i struka pozvani su sudjelovati u jedinstvenoj TV kuhinji u kojoj je potrebna strast da običnu pripremu jela pretoče u umjetnost spravljanja hrane.

Svi sladokusci koji imaju talent i ljubav prema hrani, teže za savršenstvom, energijom i osobnim rastom mogu se prijaviti za show Nove TV koji im pruža priliku da vještinu kuhanja razviju u rapsodiju gastronomije.

U ovoj kulinarskoj avanturi, pod nadzorom profesionalnih majstora kuhinje i uz vlastitu kreativnost, moći će promijeniti svoj život, ali i odnos hrvatskih gledatelja prema hrani. Stručni žiri sastavljen od najboljih gastro stručnjaka i kritičara natjecatelje koji nemaju profesionalno iskustvo oblikovat će svojim iskusnim savjetima u vrhunske i hvaljene šefove kuhinje.

Pred nama su užici, okusi, miomirisi i boje koje tope najzahtjevnija nepca i svakog gledatelja pretvaraju u gurmana.
Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane, kroz ovaj zabavni i napeti show testirat će kreativnost i živce kandidata te kuharske amatere razviti u zvijezde restorana.

Dolazeći s raznim željama - od otvaranja ekskluzivnog restorana, obiteljskog hotelijerskog središta, ugodne kavane ili mirisne slastičarnice, hrvatski talenti sada imaju priliku ostvariti svoje gastro snove.

Prijavite se ovdje!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju