Svi koji su dosad u gastronomiji uživali iz daleka imaju neponovljivu priliku prijaviti se za najkreativniji reality show svih vremena, ući u kuhinju i iz nje izaći kao prvi hrvatski Masterchef uskoro na Novoj TV

Mladi i stari, roditelji i studenti, karijeristice i kućanice, sportaši i radnici raznih interesa i struka pozvani su sudjelovati u jedinstvenoj TV kuhinji u kojoj je potrebna strast da običnu pripremu jela pretoče u umjetnost spravljanja hrane.

Svi sladokusci koji imaju talent i ljubav prema hrani, teže za savršenstvom, energijom i osobnim rastom mogu se prijaviti za show Nove TV koji im pruža priliku da vještinu kuhanja razviju u rapsodiju gastronomije.

U ovoj kulinarskoj avanturi, pod nadzorom profesionalnih majstora kuhinje i uz vlastitu kreativnost, moći će promijeniti svoj život, ali i odnos hrvatskih gledatelja prema hrani. Stručni žiri sastavljen od najboljih gastro stručnjaka i kritičara natjecatelje koji nemaju profesionalno iskustvo oblikovat će svojim iskusnim savjetima u vrhunske i hvaljene šefove kuhinje.

Pred nama su užici, okusi, miomirisi i boje koje tope najzahtjevnija nepca i svakog gledatelja pretvaraju u gurmana.
Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane, kroz ovaj zabavni i napeti show testirat će kreativnost i živce kandidata te kuharske amatere razviti u zvijezde restorana.

Dolazeći s raznim željama - od otvaranja ekskluzivnog restorana, obiteljskog hotelijerskog središta, ugodne kavane ili mirisne slastičarnice, hrvatski talenti sada imaju priliku ostvariti svoje gastro snove.

Prijavite se ovdje!