Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravlje & prehrana

Prijedlog za brzi ručak: Losos iz pećnice s rižom

23-04-2012 Piše Zadovoljna
komentari

Koliko puta tjedno na svom tanjuru imate ribu i povrće? Ako na ovo pitanje niste odmah odgovorili i to pozitivno, vrijeme je da se bacite na spravljanje jednostavnog i zdravog ručka i to već danas

U trendu Čestitke: Sretan Božić Sretan Božić! Sretan Božić! Preuzmite ove čestitke i pošaljite ih dragim ljudima za Božić Tri ljepotice iz Zagreba u najtraženijim hlačama NEMAJU KONKURENCIJE Tri gracije iz Zagreba potvrdile koje su hlače najtraženije, bilo ljeto ili zima Ana Gruica Uglešić uvijek mami pažnju svojim modnim izborima Cjenovno prihvatljiva Ova haljina od 50 eura savršen je izbor za blagdanske zabave, ima je i Ana Gruica Uglešić i baš joj super stoji

Što vam je potrebno?
- 4 fileta lososa
- 3 kriške bijelog kruha bez korice
- Šaka peršinovog lišća
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 do 2 žlice senfa sa sjemenkama
 - Malo soli i papra

Priprema:
1. Uključite pećnicu na 230°C.

2. Kruh, peršinovo lišće i žlicu ulja usitnite u blenderu.

3. Filete lososa posolite, popaprite i premažite senfom s gornje strane.

4. Na stranu fileta koju ste premazali senfom bogato utisnite smjesu kruha, peršina i ulja i staviti peći u vruću pećnicu oko desetak minuta.

Za prilog:
Kao prilog uz lososa servirajte kuhanu basmati rižu te salatu od mladog špinata s pola ljubičastog luka.

Više recepata potražite na blogu Vlastita soba.

Pročitaj još
Pročitaj još