Koliko puta tjedno na svom tanjuru imate ribu i povrće? Ako na ovo pitanje niste odmah odgovorili i to pozitivno, vrijeme je da se bacite na spravljanje jednostavnog i zdravog ručka i to već danas

Što vam je potrebno?
- 4 fileta lososa
- 3 kriške bijelog kruha bez korice
- Šaka peršinovog lišća
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 do 2 žlice senfa sa sjemenkama
 - Malo soli i papra

Priprema:
1. Uključite pećnicu na 230°C.

2. Kruh, peršinovo lišće i žlicu ulja usitnite u blenderu.

3. Filete lososa posolite, popaprite i premažite senfom s gornje strane.

4. Na stranu fileta koju ste premazali senfom bogato utisnite smjesu kruha, peršina i ulja i staviti peći u vruću pećnicu oko desetak minuta.

Za prilog:
Kao prilog uz lososa servirajte kuhanu basmati rižu te salatu od mladog špinata s pola ljubičastog luka.

Više recepata potražite na blogu Vlastita soba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju