Zdravlje & prehrana
Ručak za zaljubljene: Tjestenina s ljutim papričicama
01-09-2012
Piše
Zadovoljna
Ručak u dvoje jedan je od najslađih trenutaka u danu, no najčešće je vrijeme koje immao za njega kratka pauza od posla pa mora biti brzo gotov. Predlažemo vam tjesteninu s ljutim papričicama koja će vas nahraniti, no i zagrijati atmosferu, a priprema će vam ostaviti vremena i za malo ljubavi
Odličan recept!
Nikad dosta ideja za božićne kolače! Pogledajte ove vjenčiće, jednostavno ih je pripremiti
Dašak visoke mode
Crnka sa zagrebačke špice nosi fantastične čizme, ali teško je skrenuti pogled s njezinih ramena
zlata vrijedni
Treći je neočekivan: Najbolja slastičarka u Hrvatskoj podijelila tri važna savjeta za suhe kolače
Sastojci (za dvije osobe):
200 g špageta
1 ljuta papričica
Maslinovo ulje
Sol
4 režnja češnjaka
Svježi peršin
Priprema:
Tjesteninu skuhajte u puno vode, no pripazite da se ne raskuha kako ne bi ostala gnjecava. Procijedite je, a malo vode u kojoj se kuhala ostavite. Na maslinovom ulju prepržite češnjak i ljutu papričicu koju ste nasjeckali na sitno, dodajte sol. U špagete u kojima ste ostavili malo vode dodajte pripremljeni umak.
Promiješajte i posipajte sitno sjeckanim peršinom. Po želji na tjesteninu naribajte sir. Jednostavnije i brže ne može!
Pripazite na papričicu, ukoliko je jako ljuta nemojte pretjerati.
Još slasnih recepata potražite na blogu Vali voli torte!