U tavi zagrijte maslinovo ulje i dodajte sitno sjeckani češnjak te ga propržite vrlo kratko kako bi pustio aromu.
Dodajte sjeckani peršin i kus-kus (koji ste predhodno prelili vrućom vodom i ostavili 10 minuta u posudi da upije vodu) te uz miješanje kratko propirjajte.
U posudu stavite kus kus, dodajte tikvu narezanu na kockice koju ste predhodno pekli u pećnici dvadesetak minuta na 180 stupnjeva Celzijusa i začinili sa solju, paprom i maslinovim uljem. Dodajte komade brokule koje ste predhodno kuhali u slanoj vodi 5 minuta, polovice mini rajčica, bademe nasjeckane na listiće, grožđice, kockice fetta sira, maslinovo ulje, limunov sok, sol i na kraju posipajte sa svježe sjeckanim peršinom.
Sve zajedno dobro promiješajte te servirajte.
Dekorirajte sa svježim sjeckanim peršinom i sjemenkama od bundeve i suncokreta.
Video vodič kroz spremanje ovog ukusnog obroka pogledajte na Kuhari.com.