Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravlje & prehrana

Sladokusci prijavite se, jer Masterchef samo što nije počeo!

22-12-2010 Piše Zadovoljna
komentari

Mladi i stari, roditelji i studenti, karijeristice i kućanice, sportaši i radnici - ukratko ljudi raznih interesa i struka pozvani su sudjelovati u jedinstvenoj TV kuhinji

Svi sladokusci koji imaju talent i gaje ljubav prema hrani mogu se prijaviti za Masterchef, show Nove TV koji pruža priliku da vještinu kuhanja pretvorite u gastronomsku rapsodiju.

U trendu Čestitke: Sretan Božić Sretan Božić! Sretan Božić! Preuzmite ove čestitke i pošaljite ih dragim ljudima za Božić Tri ljepotice iz Zagreba u najtraženijim hlačama NEMAJU KONKURENCIJE Tri gracije iz Zagreba potvrdile koje su hlače najtraženije, bilo ljeto ili zima Ana Gruica Uglešić uvijek mami pažnju svojim modnim izborima Cjenovno prihvatljiva Ova haljina od 50 eura savršen je izbor za blagdanske zabave, ima je i Ana Gruica Uglešić i baš joj super stoji

Prijave su trenutno u tijeku na broj telefona 060 80 10 10 (Cijena poziva: 3,69 kn/ fiks., 4,97 kn/ mob) ili putem on-line prijava na novatv.hr/masterchef.

Prijaviti se mogu svi punoljetni, ali amaterski kuhari koji uživaju u pripravljanu jela i kreiranju menija.

U showu će stručni žiri, sastavljen od najboljih gastro stručnjaka i kritičara, natjecatelje, koji nemaju profesionalno iskustvo, isklesati u vrhunske i hvaljene šefove kuhinje. No koje su karakteristike koje treba imati svaki Masterchef kandidat?

'Masterchef kandidat treba težiti savršenstvu, treba težiti kreativnošću, treba biti inovativan i prvenstveno treba biti strastven u pripremi jela', rekla je kreativna producentica showa Gordana Čorapina.

Ova kulinarska avantura savršena je prilika da se promijeni nečiji život, kao i odnos hrvatskih gledatelja prema hrani. Dosadašnji Masterchefovi nakon pobjeda u svojim zemaljama uživaju u slavi.

Prva pobjednica Julie Goodwin proslavila se u samo godinu dana. No osim kandidata ni gledatelji ispred malih ekrana neće ostati zakinuti za dinamiku i uzbuđenje ovog kulinarskog spektakla.

Više u In Magazinu.