Sezona je šparoga pa je pravo vrijeme da uživate u specifičnom okusu ove zdrave namirnice. Šparoge potražite na tržnici, odaberite recept i bacite se na pripremu. Mi vam predlažemo ukusnu fritaju koju možete poslužiti za doručak, ručak ili večeru

Na zagrijanom maslinovom ulju prodinstajte nasjeckani mladi luk.

Dodajte blanširane divlje šparoge i kratko dinstajte na laganoj vatri.

U posudi pjenasto razmutite jaja, dodajte na trakice narezan pršut, te nakon što ste sastojke dobro promiješali, ulijte u tavu sa dinstanim lukom i šparogama.

Uz konstantno miješanje, pecite vrlo kratko dok jaja ne koaguliraju.

Servirajte i uživajte u zdravom i ukusnom obroku.

Video vodič kroz spremanje ovog ukusnog obroka pogledajte na Kuhari.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju