Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravlje & prehrana

Zdrava torta koja briše bore i čuva liniju

01-07-2010 Piše Zadovoljna
komentari

Obožavate slatko, no bojite se kalorija koje će naštetiti vašoj liniji? Vrijeme je da kušate zdravu tortu s prirodnim zaslađivaćem stevijom koja čuva mladost i briše tragove godina

U trendu Ana Maslać Plenković poput princeze Ana Maslać Plenković izgleda spektakularno – evo zašto je njezin pariški stajling pun pogodak Vjenčići s malinama Odličan recept! Nikad dosta ideja za božićne kolače! Pogledajte ove vjenčiće, jednostavno ih je pripremiti Ulična moda crnka u sakou predimenzionirane siluete Zagreb 2025. - 2 Dašak visoke mode Crnka sa zagrebačke špice nosi fantastične čizme, ali teško je skrenuti pogled s njezinih ramena

Horak slastičarnica prepoznala je najkvalitetniju steviju Stesweet i za sve sladokusce napravila prvu tortu od stevije, prirodnog zaslađivača koji nema kalorija.

Tortu od čokolade sa slatkim likerom Amarettom i listićima od marcipana koji se tope u ustima, ovo je ljeto zaslađena prirodnim sladilom Stesweet stevijom. Tako je ukusna torta dobila i zdravo ime – 'Zdrava Nera'.

Za biljku koja raste u predjelima Južne Amerike zna se već odavno. Osim što pomaže očuvanju linije, jer stevia nema kalorija, ona pozitivno djeluje kod zarastanja rana, upale grla, umora, zatvora i napuhivanja, povećane želučanu kiselinu i gljivica.

>> Aspartam - slatki zalogaj koji skriva 'otrov'

Jednako tako stevia čuva mladost i briše tragove godina. List stevije sadrži mnoštvo minerala i oligoelemenata i čak je 35 do 45 puta slađi od šećera. Zbog svojih svojstava stevia je dobar izbor za dijabetičare, za ljude s povišenim tlakom ili prekomjernom težinom i za sve one koji izbjegavaju rafinirani šećer u prehrani.

Najnovija istraživanja pokazuju da proizvodi od stevije pomažu i u sprječavanju nastanka raka.

Tporta 'Zdrava Nera' uvrštena je u stalnu ponudu, kako bi svi koji vole slatko, mogli uživati u torti bez kalorija i istodobno očuvati svoje zdravlje.

Pročitaj još
Pročitaj još