Nakon pariške, berlinske i londonske, održana je i losanđeleska premijera filma "Bullet Train". Glavna zvijezda akcijske komedije redatelja Davida Leticha je Brad Pitt, a u ostalim ulogama pojavljuju se Aaron Taylor-Johnson, Joey King, Andrew Koji, Michael Shannon, Hiroyuki Sanada, Zazie Beetz i Sandra Bullock.

Galerija Brad Pitt na losanđeleskoj premijeri filma Bullet Train Brad Pitt na losanđeleskoj premijeri filma Bullet Train Brad Pitt na berlinskoj premijeri filma Bullet Train u suknji +1 Brad Pitt na losanđeleskoj premijeri filma Bullet Train

Brad u filmu utjelovljuje lik plaćenog ubojice koji dobiva novi zadatak. Mora ukrasti aktovku iz vlaka koji putuje od Tokija do Kyota, a kada se nađe u njemu u društvu konkurentskih plaćenih ubojica, shvaća da su njihove mete povezane.

Nikad prije nisam snimao akcijsku komediju. Redatelj i ja oduvijek smo veliki fanovi Jackieja Chana, desetljećima pričamo o njemu, on je kao Buster Keaton za nas dvoje. Toliko je talentiran i podcijenjen. Željeli smo napraviti nešto na tragu njegovih filmova, to je ono što me privuklo, kazao je Brad na premijeri u intervjuu za Variety.

Reporter Marc Malkin potom ga je upitao što ga je inspiriralo za nošenje suknje na berlinskoj premijeri filma. Ma nemam pojma, svi ćemo umrijeti, ajmo se onda malo zezati, odgovorio je Brad i zacrvenio se kada mu je Malkin rekao da je izgledao sjajno u suknji.

Brad Pitt na berlinskoj premijeri filma Bullet Train u suknji Brad Pitt na berlinskoj premijeri filma Bullet Train u suknji (Foto: AFP/Guliver Images)

Prema mišljenju korisnika društvenih mreža, upravo mu je ta kombinacija sa suknjom pristajala bolje nego ova koju je odjenuo za losanđelesku premijeru.

Brad je u kino Regency Village došao u širokom zelenom lanenom odijelu ispod kojeg je nosio plavu majicu. Klasične cipele, koje su inače uobičajen odabir u ovakvim prigodama, zamijenio je retro tenisicama brenda Adidas. Gdje je nestala elegancija i odijevanje u skladu s prigodom? Što fali smokingu? Baš me razočarao, napisala je jedna korisnica Twitteru. Odijelo je grozno, da je barem opet nosio suknju, komentirala je druga.

Brad Pitt na losanđeleskoj premijeri filma Bullet Train Brad Pitt na losanđeleskoj premijeri filma Bullet Train (Foto: Afp)

Rasprava o kombinaciji 58-godišnjeg glumca završena je zaključkom kako je u suknji koja je izazvala čuđenje definitivno izgledao bolje nego u ovom vrlo upečatljivom odijelu.

Brad Pitt na losanđeleskoj premijeri filma Bullet Train Brad Pitt na losanđeleskoj premijeri filma Bullet Train (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju