Džin je jedno od najomiljenijih ženskih pića, a tvrtka The Lakes Distillerty dosjetila se kako da ga učini još popularnijim. Na njihovoj stranici mogu se kupiti kuglice za bor punjene džinom koje će svaka ljubiteljica ovog pića poželjeti imati na svom drvcu

Sasvim posebne i originalne kuglice za bor stižu iz trgovine The Lakes Distillerty. Naime, ovaj proizvođač alkoholnih pića dosjetio se ukrasne kuglice napuniti džinom, jednim od najpopularnijih ženskih pića, a dobra je vijest da se kuglice preko njihove internetske stranice mogu naručiti i u Hrvatsku.

Sasvim posebne i originalne kuglice za bor punjene džinom stižu iz trgovine The Lakes Distillerty

U ponudi je set kuglica punjenih eklektičnom mješavinom više vrsta džina The Lakes Gin, The Lakes Sloe Gin i The Lakes Damson Gin, nastalih od preko deset pažljivo izabranih biljaka. Cijena seta od šest kuglica punjenih s po 50 mililitara džina iznosi 298 kuna.

Odličan poklon bit će i jedna veća kuglica koja sadrži 200 mililitara finog džina The Lakes Gin čija je cijena 170 kuna.

Nije li ovo ukras za bor koji bi na svom drvcu poželjela imati svaka ljubiteljica džina? A ujedno i odlična prilika da pozovete prijateljice na kućno druženje i uz čašicu razgovora zajedno uživate i u čašici džina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju