Patrick Swayze i Jennifer Grey nisu bile jedine zvijezde filmskog hita iz osamdesetih 'Prljavi ples'. Planetarnoj popularnosti filma pridonijelo je i glavno mjesto radnje – resort kod Kellermana koji se ne nalazi tamo gdje ste mislili


Radnja 'Prljavog plesa' odvija se u resortu Kellerman, koji se prema priči glavnih likova filma nalazi u saveznoj američkoj državi New York. No, tek rijetkii znaju da je film sniman u hotelu Mountain Lake, koji i danas posluje u Pembrokeu, u američkoj saveznoj državi Virginiji.

Ljubitelji filmskog hita iz 1987. godine uplaćuju turističke aranžmane kako bi uživali u rustikalnom interijeru, drvenim kolibama i velikom jezeru u kojem su Johnny i Baby vježbali za slavni skok završnog plesa.

Na krilima velikog uspjeha 'Prljavog plesa' hotel tijekom ljeta organizira posebne projekcije filma, grupne škole plesa, lov na blago, natjecanje s lubenicama i druge aktivnosti u kojima su mogli uživati i gosti resorta Kellerman u filmu.

 

A photo posted by Bill Kittrell (@wbkittrell) on

Popularnosti ove lokacije pridonijela je i činjenica što je cjelokupna ekipa filma zajedno s glumcima spavala ovdje, pa mnogi žele noćiti na istom mjestu kao i Patrick Swayze te Jennifer Grey.

Pogledajte u videu što sve nudi hotel Mountain Lake u Virginiji, te kako možete uživati u atmosferi filma 'Prljavi ples'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju