Geena Davis bila je jedna od gošći na 74. dodjeli nagrada Emmy gdje je legendarnoj glumici uručena počasna nagrada za zagovaranje jednakosti spolova u medijima. Geena je nagradu primila zajedno sa svojom dobrom prijateljicom Madeline Di Nonno koja je predsjednica i glavna direktorica organizacije Geena Davis Institute on Gender in Media.

Galerija Geena Davis u žutoj haljini Rani Zakhem Couture na dodjeli nagrada Emmy Geena Davis u žutoj haljini Rani Zakhem Couture na dodjeli nagrada Emmy - 2 Geena Davis u žutoj haljini Rani Zakhem Couture na dodjeli nagrada Emmy - 7 +3 Geena Davis u žutoj haljini Rani Zakhem Couture na dodjeli nagrada Emmy

Geena Davis na 74. dodjeli nagrada Emmy održanoj u dvorani Microsoft Theater u Los Angelesu itekako je privukla pažnju. Slavna oskarovka na svečanu dodjelu došla je u elegantnoj žutoj kreaciji iz kolekcije visoke mode libanonskog dizajnera Ranija Zakhema.

Geena Davis u žutoj haljini Rani Zakhem Couture na dodjeli nagrada Emmy - 2 Geena Davis u žutoj haljini Rani Zakhem Couture na dodjeli nagrada Emmy (Foto: AFP)

Lagana lepršava haljina ima deblje naramenice i dublji dekolte te je u predjelu struka ukrašena dodatkom nalik pojasu s biserima i svjetlucavim detaljima koji inače jednostavnoj toaleti daju dozu glamura. Donji dio haljine je lepršav te seže do poda, no ono po čemu se ova kreacija najviše ističe jest predivna žuta boja. Geena Davis i inače izgleda vrlo mladoliko, ali žuta boja dodatno je pomladila 66-godišnju glumicu i čitavoj njezinoj pojavi dala svježinu.

Zendaya: Haljina zbog koje je najmlađa dvostruka dobitnica Emmyja nova kraljica glamura Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 7 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 3 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 6 +5 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 2

Pohvale idu i za frizuru koja također skida godina. Geena je svoju dugu kosu nosila raspuštenu, lagano valovitu, s razdjeljkom lagano sa strane i kosom prebačenom preko desnog ramena. Svjetlucava clutch torbica i viseće naušnice dodatno su podigle sjajan stajling.

Na crvenom tepihu Emmyja Geene Davis pridružio se i njezin 18-godišnji sin Kian William Jarrahy, jedno od troje djece koje oskarovka ima s bivšim partnerom Rezom Jarrahyjem.

Geena Davis u žutoj haljini Rani Zakhem Couture na dodjeli nagrada Emmy - 1 Geena Davis i njezin 18-godišnji sin Kian William Jarrahy na Emmyjima (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju