Georgina Rodriguez oduševila je svojim izdanjem na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Joy u Saudijskoj Arabiji. Joy Awards najveća je dodjela nagrada posvećenih kreatorima zabave u arapskom svijetu.

Georgina je na crveni tepih stigla u tamnoplavoj kreaciji iza koje stoji tuniski modni dizajner Ali Karoui.

Opet smo uspjeli s mojom predivnom prijateljicom i muzom Georginom. Veliko hvala mom timu, koji je omogućio da se ovo dogodi u manje od 24 sata, napisao je dizajner na Instagramu ispod fotografije na kojoj Georgina pozira u elegantnoj, glamuroznoj dugoj plavoj haljini, a mnogi su komentirali kako je haljina predivna i kako je Georgina bila najbolje odjevena na crvenom tepihu.

Haljina bez rukava prati liniju tijela, a struk je dodatno istaknut pomoću remena. Detalj koji se ističe je visoki prorez na nozi.

Georgina je haljinu uparila sa srebrnim štiklama, a dodatnu dozu glamura izdanju su donijele raskošna dijamantna ogrlica i naušnice, kao i rukavice koje sežu do iznad lakta.

Poštovanje prema Saudijskoj Arabiji odlučila je pokazati nošenjem tamnoplave marame kao tamošnjeg tradicionalnog dodatka.

Koje je bolje? Georgina Rodriguez na festivalu u dva potpuno suprotna izdanja Georgina Rodriguez u kombinaciji brenda Genny Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez u haljini brenda Genny na 79. Mostri +5 Georgina Rodriguez

"Jednostavno wow", "Nestvarna", "Spektakularna", "Savršena" samo su neki od više od 30 tisuća komentara ispod Georginine objave, koja je prikupila i više od pet milijuna lajkova. Na dodjeli nagrada bila je i glumica Sofia Vergara, ali mnogi su se složili da je ovaj put čak i ona ostala u Georgininoj sjeni. Što vi kažete?

Inače, zvijezda Netflixove reality emisije "I Am Georgina" prilagođava se životu u novom domu nakon što je njezin partner, nogometaš Cristiano Ronaldo, potpisao za saudijski klub Al-Nassr.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju