Francuski dizajner Simon Porte odabrao je vrlo neobičnu, ali i efektnu lokaciju za predstavljanje nove kolekcije svojeg brenda Jacquemus. Naime, nove kreacije odlučio je prikazati ni više ni manje nego na - polju soli. Brojna slavna lica okupila su se u jednoj od brojnih solana u francuskoj regiji Camargue, nedaleko od grada Arlesa, i spremno pozirala fotografima, koji su imali uistinu impresivnu kulisu za odrađivanje svojeg posla.

Među poznatim damama koje su došle pogledati reviju bila je i Georgina Rodriguez. Toplinski val koji je užario većinu Europe nije zaobišao ni Francusku, pa su i tamo temperature vrlo visoke, ali to 28-godišnju zaručnicu Cristiana Ronalda nije spriječilo da za ovu prigodu odjene crnu haljinu s dugačkim rukavima.

Georgina Rodriguez na reviji brenda Jacquemus Georgina Rodriguez na reviji brenda Jacquemus (Foto: Profimedia)

U kontrastu s bijelim poljem soli, lijepa Georgina uistinu je izgledala sjajno odjevena u usku haljinu crne boje koju je nadopunila bijelim natikačama te crnom ručnom torbicom s prepoznatljivim logom brenda Jacquemus.

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia)

Poseban dodatak njezinoj kombinaciji bio je dijamantni nakit, koji je još više došao do izražaja zahvaljujući haljini neutralne boje, koja također nosi potpis ovog brenda.

Crne haljine napravljene od čvršćih i toplijih materijala poput Georginine koja, primjerice, u sebi ima udio vune i elastina, tijekom ljetnih mjeseci baš i nisu toliko poželjne.

Ovu haljinu...

glasova:

Razlog tome sasvim je jasan - nisu prozračne poput pamučnih i(li) lanenih modela, pa je u njima uistinu lako zakuhati na velikim vrućinama kakve vladaju i ovih dana. Izgleda da Argentinki Georgini visoke temperature ne smetaju, pa joj ni vrućina nije prepreka za nošenje netipičnih ljetnih odjevnih komada.

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju