Neka se ovo ljeto okreću za vama!

Idealno je vrijeme za ljetne pripreme i kupovinu sunčanih naočala. Upoznati smo s činjenicom kako je sunce svake godine sve štetnije za našu kožu. O njenoj zaštiti brinemo, a ponudi različitih krema na tržištu znamo gotovo sve. No, brinemo li dovoljno za zaštitu svog vida? Kako šteti koži, sunce šteti i našem oku i bez dobrih i kvalitetnih sunčanih naočala može nam nanijeti dugoročno ozbiljne i štetne posljedice po vidu.

Kvalitetnim sunčanim naočala to ćemo spriječiti. Zato je važno da naočalne leće budu što kvalitetnije, jer u konačnici to je ono za što dajete novac – za svoje zdravlje, ne primarno samo za ljepotu i ime branda kojeg kupujete i to u svakom trenutku pri kupnji imajte na umu. To je ono po čemu se, u konačnici, uvelike i razlikuju naočale koje kupujete u specijaliziranoj optici poput Ghetaldus optike ili onih koje ćete kupiti na prvom štandu. Mislite o zdravlju svoga vida i ne dopustite da vam oči ostare prije vremena.

Za sve vas koji imate dioptriju stručnjaci iz Ghetaldus optike preporučaju vam sunčane naočale s dioptrijom. Vjerujemo da ste se svi ponekada zatekli u situaciji da prilikom vožnje ne možee staviti sunčane naočale, jer vam trebaju one za vid, a sunce vam blješti u oči i ne znate što je gore – ne vidjeti dobro sa sunčanim naočalama ili žmirkati s dioptrijskimUpravo iz tog razloga sunčane naočale s dioptrijom savršeni su izbor za v

Sunčane naočale s dioptrijom odlično su rješenje i za sve nosioce kontaktnih leća, jer leće na plaži zbog utjecaja sunca, vjetra i mora nerijetko mogu izazvati iritaciju oka.

Pobrinite se za zaštitu svojih očiju, kupite kvalitetne sunčane naočale, a posavjetovati se možete sa stručnjacima iz Ghetaldus optike, jer ovo ljeto Ghetaldus vas daruje s popustom do 30% na gotovinsko plaćanje pri kupnji sunčanih naočala.

Postignite vrhunsku zaštitu i WOW! efekt.

www.ghetaldus.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju