Gigi Hadid je jedna od najplaćenijih manekenki svijeta, a nedavno je izbacila na tržište vlastitu kolekciju odjeće koju je napravila u suradnji s Tommyjem Hilfigerom


Hlače visokog struka s elastinom odličan su odabir ako želite prikriti manje nesavršenosti poput šlaufića na predjelu trbuha, jer imaju efekt steznika. Iako joj ovaj trik nije potreban, Gigi Hadid rado nosi ovaj kroj hlače.

Ne čudi stoga što je takav model u bijeloj boji uvrstila u svoju kolekciju koju je napravila u suradnji s Tommyjem Hilfigerom, a koja se odnedavno nalazi u prodaji. Na promociji kolekcije hlače je sparila s crnim bodijem bez rukava i crnim gležnjačama, a kosu skupila u jednostavan, ali efektan konjski rep.



Gigi Hadid u manekenskim je krugovima poznata po svojim oblinama, koje zahvaljuje dobrim genima, ali i redovitoj vježbi te pravilnoj prehrani.

'U hladnjaku uvijek imam vodu, narančin sok, limunadu, humus, mrkve i voće. Također, može se pronaći i pokoje gazirano piće, te omiljena salama,' priznala je slavna manekenka te potvrdila da ujutro obično jede čokoladne žitne pahuljice s mlijekom ili pak jaja s tostom.

U fotogaleriji pogledajte neka od najzanimljivih izdanja Gigi Hadid  u hlačama visokog struka, a u videu pogledajte njenu kolekciju u suradnji s Tommyjem Hilfigerom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju