Gillian Anderson, koja u hit-seriji "Kruna" tumači britansku premijerku Margaret Thatcher, bila je jedna od uzvanica na 81. dodjeli nagrada Zlatni globusi. Glumica je izgledala zanosno u balskoj haljini boje bjelokosti s potpisom dizajnerice Gabriele Hearst, s izvezenim motivom čiji je oblik inspiriran – ženskim intimnim dijelovima.

Galerija Gillian Anderson na 81. dodjeli nagrada Zlatni globusi Gillian Anderson na dodjeli nagrada Zlatni globusi - 6 Gillian Anderson na dodjeli nagrada Zlatni globusi - 3 +5 Gillian Anderson nosi srebrnu metalik torbu brenda Aquazzura

Prelijepa, romantična haljina Gillian Anderson klasičnog je balskog kroja, uskog gornjeg dijela bez naramenica, dok je donji dio bogatog volumena. Zbog boje bjelokosti kreacija djeluje vrlo nježno i suptilno, a na suptilan način ukrašena je i zanimljivom vezom inspiriranim, kako se čini, vaginom. Glumica je ipak stvar ostavila na mašti promatrača te je na crvenom tepihu Zlatnih globusa izjavila da je haljina zapravo prekrivena božurima.

Gillian Anderson na dodjeli nagrada Zlatni globusi - 6 Gillian Anderson u haljini dizajnerice Gabriele Hearst na 81. dodjeli nagrada Zlatni globusi (Foto: AFP)

Bez obzira na to je li motiv cvjetni ili vaginalni, izrada toga veza trajala je jako dugo. U objavi za javnost, dizajnerica Gabriela Hearst i njezin tim otkrili su da je izrada svakog pojedinog motiva trajala više od tri sata, a donji dio haljine, koji ima i nedovršeni rub, cijeli je prekriven njima.

Gillian je svečani stajling za 81. dodjelu Zlatnih globusa održanu na Beverly Hillsu dodatno podigla srebrnom metalik torbicom brenda Aquazzura, čiji se kromirani finiš reflektirao na crvenom tepihu, te svjetlucavom ogrlicom i naušnicama kuće Chopard.

Gillian Anderson nosi srebrnu metalik torbu brenda Aquazzura Gillian Anderson nosi srebrnu metalik torbu brenda Aquazzura (Foto: Profimedia)

Svojim odabirom toalete Gillian Anderson potvrdila je da joj nije problem pokazati svoju oslobođenu ženstvenost, što je učinila i kada je 2021. godine u liveu na Instagramu otkrila da više ne nosi grudnjak.

Više ne nosim grudnjak, ne mogu nositi grudnjak. Ispričavam se, ali nije me briga ako mi grudi dođu do pupka, neću nositi grudnjak. Jako su neudobni, rekla je tada Gillian Anderson.

Gillian Anderson na dodjeli nagrada Zlatni globusi - 7 Gillian Anderson u haljini dizajnerice Gabriele Hearst na 81. dodjeli nagrada Zlatni globusi (Foto: AFP)

15 najljepših haljina s ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa Crvene haljine bile su popularne na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa Margot Robbie u Armani Priveu Selena Gomez u Armaniju +12 Taylor Swift u Gucciju

Dvije Jennifer, dva potpuno različita stila: Čija vam se haljina više sviđa? Jennifer Lopez i Jennifer Aniston na Zlatnim globusima 2024. Jennifer Lopez u haljini Nicole + Felicia Couturea Jennifer Aniston u Dolce & Gabbani +2 Jennifer Aniston na Zlatnim globusima

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju