Nakon što je karizmatičan i zgodan Damiano David sa svojom grupom Maneskin i pjesmom Zitti e buoni pobijedio na Eurosongu, veliki interes javnosti privukla je i Damianova djevojka Giorgia Soleri. Par je navodno i zaručen nakon četiri godine veze koju su sve donedavno držali u tajnosti.

Crnokosa ljepotica Giorgia Soleri u rodnoj je Italiji poznati model i influencerica, ali nakon što je njezin dragi pokorio Eurosong i stekao titulu novog seks-simbola u Europi, i broj Giorgijinih pratitelja na Instagramu drastično se povećao te ih trenutno ima 192 tisuće.

Baš poput Damiana, i Giorgia je zaintrigirala široku javnost svojom privlačnom pojavom i atraktivnim fotografijama koje objavljuje na Instagramu. No, svoje pratitelje upoznaje i s ozbiljnijim temama pa je tako u jednoj objavi otvoreno progovorila o tome da boluje od vulvodinije, kronične boli na otvoru vagine. Napisala je da pati od dinamičkog invaliditeta što znači da joj se, ovisno o razdoblju, mijenja stanje, sposobnost integracije s okolinom i njezine potrebe.

Opisala je i simptome koje osjeća, od kroničnog cistitisa do boli u području zdjelice. Također je otkrila da je to stanje s kojim živi već osam godina te da je prošla desetke liječničkih posjeta prije nego što je dobila točnu dijagnozu i terapiju.

U potrazi za rješenjem i dijagnozom, dobivala sam svakakve informacije od liječnika, napisala je Giorgia. Nakon godina obilaženja liječnika stanje joj se napokon poboljšalo zahvaljujući terapiji koju uzima. Vulvodinija se obično liječi lijekovima topikalne primjene, a s obzirom na to da je "nevidljiva" bolest, teško ju je dijagnosticirati.

Slika nije dostupna Karizmatični Damiano David: Tko je 22-godišnji pobjednik Eurosonga koji je zaludio žene

Bol tijekom penetracije pa čak i umetanja tampona može upućivati na vulvodiniju, bolest čiji uzročnici nisu poznati, ali stručnjaci kažu kako je uzrokuju razne bolesti i povrede vagine ili njihove posljedice. Simptomi su od iritacije ili peckanja do oštre boli. Međutim, samo se neke žene zbog smetnji obraćaju za pomoć, a Giorgia se nada kako će njezina priča potaknuti i druge žene koje pate od tog stanja da potraže pomoć.

Intrigantna 25-godišnjakinja sebe opisuje kao feministicu, a bavi se i pisanjem poezije te s dečkom dijelu ljubav prema tetovažama. Snimala je editorijale za časopise Hangover, Digital Camera i GQ Italia, a pojavila se i u videospotu za singl "Apnea" glazbenika Rkomija.

Giorgia i Damiano svoju ljubavnu vezu skrivali su sve donedavno kada je David u storyju na Instagramu prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju i tako potvrdio da su par.

Nakon gotovo četiri godine možemo reći, zar ne?, napisao je uz objavu Damiano koji na Instagramu ima 2,1 milijun pratitelja. Par je navodno i zaručen te planira vjenčanje.

A da je riječ o nekonvencionalnoj vezi potvrdio je trenutak kada je Damiano tijekom pobjedničkog izvođenja pjesme "Zitti e buoni" na Eurosongu poljubio bubnjara i gitaristu benda što je bio još jedan trenutak s kojim je karizmatičan talijanski roker uspio privući veliku pažnju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju