Jedan od najljepših i najbolje plaćenih modela na svijetu živi svoj san. Udala se za čovjeka kojeg smatra svojim anđelom, njezine Ipanema japanke su pravi modni hit, bori se za spas prašuma u Brazilu, a priželjkuje još samo proširenje obitelji

Fotografije koje je snimila još kao model Victorie Secret otkrivaju koliko predano Gisele radi svoj posao. Iako je minimalističko donje rublje sve što je dijeli od objektiva ona posao uvijek odrađuje profesionalno.

No, izgleda kako joj na privatnom planu ne cvjetaju ruže. Do nedavno se šuškalo kako je lijepa Gisele trudna, no njezin suprig je opovrgno te glasine. Tom Brady je rekao kako mu je jedno dijete za sada dovoljno.

'Ukoliko poželim proširiti obitelj nabavit ću psa', rekao je Brady, a što na to kaže Gisele koja otvoreno govori o tome koliko priželjkuje dijete nije poznato.

Gisele: Gola, tetovirana i u japankama

Gisele je dugih sedam godina bila jedan od anđela Victorie Secret te imala ono što želi svaka djevojka koja kreće u osvajanje modnog svijeta.

Uz slavu i titulu jedne od najljepših žena na svijetu lijepa brazilka imala je i odličan ugovor. Jedna od stavki u njemu je bila i da se ne smije pojaviti na pisti u isto vrijeme kao i Bar Refaeli, djevojka njezinog bivšeg dečka Leonarda DiCapria.

Gisele je raskinula unosnu suradnju s Victoriom Secret 2007, a bar Reafeli još uvijek hoda pistom kao anđeo, no više nije u vezi s Leonardom, koji je pobjegao glavom bez obzira čim je ona spomenula ozbiljnu vezu. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju