Tko zaslužuje titulu najbolje odjevene Hrvatice? Glasajte u našoj anketi i među 15 poznatih kandidatkinja odaberite najbolju.

Među njima je i Jadranka Sloković. Ime hrvatske odvjetnice godinama se nalazi na gotovo svim listama najbolje odjevenih žena, s dobrim razlogom.

Jednom prilikom u intervjuu za IN magazin Nove TV izjavila je kako se zbog svojeg posla prije svega odijeva na pristojan način. Baza njezine garderobe su sjajne poslovne kombinacije sastavljene od neutralnih i primjerenih komada. Za nju je manje više - i to se jasno vidi u svakoj njezinoj kombinaciji, koju uvijek nadogradi nekim zanimljivim detaljem.

Slika nije dostupna Tko zaslužuje ovu titulu? Glasajte i odaberite najzgodnijeg hrvatskog pjevača

I stil Olje Vori često je tema malih modnih razgovora. Njezine kombinacije su potpuno drugačije - prepune boja, neobičnih krojeva i izrazito efektnih dodataka. Stil Olje Vori definitivno nije klasičan i možemo je svrstati u skupinu dama za koje je moda velika igra stvorena za eksperimentiranje.

U nastavku pogledajte preostale kandidatkinje, glasajte u anketi na kraju teksta i odaberite najbolje odjevenu Hrvaticu.

JADRANKA SLOKOVIĆ

OLJA VORI

SEVERINA

FRANKA BATELIĆ

JELENA ROZGA

NINA BADRIĆ

ANTONIJA MIŠURA SANDRIĆ

BRANKA KRSTULOVIĆ

BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ

LJUPKA GOJIĆ MIKIĆ

ĐURĐA TEDESCHI

LEONARDA LONČAR

LEJLA FILIPOVIĆ

IZABEL KOVAČIĆ

VANNA

Najbolje odjevena poznata Hrvatica je...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju