Krajem prošle godine pozvali smo vas da sudjelujete u anketi u kojoj smo birali najzgodnijeg hrvatskog pjevača. Tu titulu naposljetku je osvojio 31-godišnji Vlaho Arbulić, kantautor i osnivač glazbenog studija Republika.

Galerija Marko Petrić Filip Vidović Slavko Sobin +8 Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobijedili su u showu Ples sa zvijezdama 2019. godine

Dame imaju svoje favorite među pjevačima, ali i glumcima pa je danas došlo vrijeme da odaberemo najzgodnijeg i u njihovim redovima. Među mlađim glumačkim imenima koja privlače pažnju ljepšeg spola nalazi se i Marko Petrić.

Svoj glumački talent već je dokazao, a sada će nas pokušati osvojiti i plesnim umijećem. Naime, upravo je Marko jedan od kandidata u novoj sezoni popularnog showa "Ples sa zvijezdama" koji od 6. ožujka možete gledati na Novoj TV.

Marko Petrić Marko Petrić (Foto: Sandra Simunovic/Pixsell)

Od showa očekujem prvenstveno dobru zabavu, puno uzbuđenja i puno novih pokreta s kojima ću se moći praviti važan na svadbama. Od plesne partnerice očekujem toleranciju, strpljenje i razumijevanje, a ako toga ne bude, očekujem da nosi boksačke rukavice od 20 unca i da ne udara u lice, kazao je duhoviti Marko.

Filip Vidović Filip Vidović (Foto: Tomislav Miletić/Pixsell)

Pridružit će mu se i glumac Filip Vidović. Sin legendarnog Ivice Vidovića, zvijezda predstave "Ciganin, ali najljepši" i po mnogima jedan od najtalentiranijih glumaca nove generacije, veseli se ovom plesnom izazovu: Ples je za mene jedno sretno, neopterećeno mjesto gdje mogu biti potpuno slobodan i razigran, svoj. To je prostor gdje mogu uzeti pauzu od svakodnevice, jer me ples u potpunosti zaokupi i natjera da budem prisutan u trenutku, samo uz partnericu i glazbu.

Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobijedili su u showu Ples sa zvijezdama 2019. godine Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobijedili su u showu Ples sa zvijezdama 2019. godine (Foto: Sandra Simunovic/Pixsell)

Izgleda da postoji neka tajna veza između markantnih hrvatskih glumaca i "Plesa sa zvijezdama" jer je u istom showu gledatelje Nove TV šarmirao još jedan miljenik žena. To je 37-godišnji Splićanin Slavko Sobin koji je 2019. godine plesao s Gabrijelom Pilić i pobijedio u finalu.

Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić (Foto: Sandra Simunovic/Pixsell)

Zavirite u našu galeriju, pogledajte preostale kandidate za najprivlačnijeg hrvatskog glumca i dajte glas svom favoritu.

Ankete

(9010) Najprivlačniji hrvatski glumac je...

rezultati povratak glasova10447
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju