Jesen nas je razmazila divnim prizorima i neuobičajeno visokim temperaturama zbog kojih ponekad nismo sigurni što odjenuti. Srećom, tu su naše uvijek zanimljive influencerice koje nas inspiriraju svojim jesenskim modnim kombinacijama, ali i tretmanima ljepote i njege kože. Nedavno smo zapazili Instagram objave zbog kojih smo se zapitali – zašto bi glatka koža bez dlačica bila rezervirana samo za proljeće i ljeto?

 Prelijepa Tija Malik otkrila je pratiteljicama tajnu svojih dugotrajno glatkih nogu. Od proljeća koristi Philips Lumea Prestige, IPL uređaj koji nježnim svjetlosnim impulsima dugoročno uspavljuje korijen dlačice. Kućnim tretmanima skratila je vrijeme potrebno za uklanjanje napornih dlačica koje sad može iskoristiti na zabavniji način.


Osim toga, Tija je postala vrsna poznavateljica Lumee i bez problema odgovara na brojna pitanja i dileme svojih pratiteljica. Tako je u jednom storyu naglasila da Lumea “nije super samo za ljeto već i putovanja” i da je posebno zadovoljna jer ju može koristiti za sve dijelove tijela.

Osim klasičnih pitanja o samom radu uređaja, bilo je i onih malo sočnijih. Tako ju je jedan pratitelj pitao: “Što će se dogoditi ako ga koriste ćelavi muškarci”, na što je ona duhovito odgovorila: “Bit’ ćete još ćelaviji”.
PR PR

Jesen je s oduševljenjem dočekala i Nabilah Harron. Nabilah uživa u modnim kreacijama u kojima kombinira tople i udobne odjevne komade, poput vesti i pulovera te kratkih suknji sa slatkim čarapicama.

Trudi se maksimalno iskoristiti svoje slobodno vrijeme kako bi stigla uskladiti brojne poslovne i obiteljske obaveze. Svoje pripreme za zimu već započela s tretmanom IPL epilacije s Philips Lumea Prestige kako idućih mjeseci ne bi trebala misliti na dlačice. Jedna briga manje!
PR PR

Philips Lumea Prestige vrlo se jednostavno koristi, a sami tretmani su brzi i već nakon trećeg pružaju smanjenje dlačica do 92%.

Britvice, urasle dlačice i crvenilo na koži zaboravila je i Maja Ješić koja zadnja četiri mjeseca nije imala potrebe za depilacijom. Uz uređaj je dobila i četiri zaobljena nastavka uz koje tretira tijelo, lice, bikini područje i pazuhe.
PR PR

Philips Lumea Prestige se lako i sigurno koristi – integirani SmartSkin senzor automatski odabire idealnu jačinu svjetlosnih impulsa ovisno o nijansi kože što dovodi do nježnih i učinkovitih tretmana različitih dijelova tijela. Nakon odrađena tri tretmana, uređaj je potrebno koristiti isključivo za održavanje rezultata i glatka koža je zagrantirana!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju