Kozmetički brend Kiehl's predstavlja novu formulu s 95% prirodnih sastojaka pod nazivom "Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator".

Formuliran za sve tonove kože, hydrator u trenu poboljšava izgled kože osvjetljavajućim mineralima, a tijekom vremena upotreba rezultira vidno boljim i ujednačenim izgledom kože, istovremeno joj pružajući antioksidacijsku zaštitu.

Zahvaljujući ekstraktu nara, Kiehl’sov eliksir sjaja osigurava trenutačnu blistavost i osvježavajuću hidrataciju tijekom 24 sata, bez osjećaja težine. Klinička su ispitivanja pokazala poboljšanje prirodnog sjaja kože tijekom vremena.
Kiehl\'s Glow Formula Skin Hydrator Kiehl\'s Glow Formula Skin Hydrator (Foto: Kiehl\'s)
Ekstrakt nara korišten u formuli potječe iz Tunisa i s Malte, gdje se uzgaja već tisućljećima. Antioksidansi u naru koncentrirani su i u plodu i u kori. Kiehl’sovi stručnjaci pažljivo izoliraju ekstrakt nara iz prešanih ljusaka ploda, jestivog dijela voća koji okružuje sjemenke.

Ovaj jedinstveni hibridni proizvod lako se može uključiti u ritual njege kože i šminkanja. Sam eliksir pruža 24-satnu hidrataciju i antioksidacijsku zaštitu, no može se kombinirati i s hidratantnom kremom za zdravi sjaj cjelokupne kože.
Kiehl\'s Glow Formula Skin Hydrator Kiehl\'s Glow Formula Skin Hydrator (Foto: Kiehl\'s)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju