Zimska moda osvježena na street style način uvijek nas iznova oduševi spojevima toplih komada i zanimljivih modnih dodataka. Jedan takav spoj pokazala nam je simpatična djevojka iz centra Zagreba, koja je najmoćniji ženski adut stavila u prvi plan, ali na vrlo jednostavan način

  Vrijeme blagdana mnoge je izmamilo na gradske ulice. Centar Zagreba je tako prepun šetača među kojima se, kao i uvijek, ističu ljepotice u najzanimljivijim street style kombinacijama. Jednu takvu i ovog je vikenda 'uhvatio' naš fotograf, a privukla ga je zanimljivim spojem udobnosti i zavodljivosti.

Lijep djevojka duge, smeđe kose za šetnju gradom je odabrala crnu, dugačku jaknu ispod koje se nazirala siva dolčevita i crna vunena mini suknja. Upravo je zimska minica u prvi plan stavila duge i vitke noge koje su od hladnoće štitile tanke najlonke boje kože.

No kako bi se prilagodila zimskim uvjetima lukava špicerica svoje je noge zaštitila najtoplijim i najudobnijim čizmicama, a dnevni look začinila je i upečatljiva torba boje fuksije.

U galeriji fotografija donosimo različite street stile kombinacije kojima vladaju još uvijek vrlo popularne čizme.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju