Glumica Eva Longoria nije propustile reviju svoje dobre prijateljice Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu. Victoria je predstavila svoju novu kolekciju za žene, a njezin dizajn nosila je i Eva. To je drugi put da se Victoria Beckham predstavila na čuvenom Pariškom tjednu mode.

Galerija Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 5 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 2 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 3 +3 Eva Longoria nosi čipkaste hulahopke s potpisom Victorije Beckham

Eva Longoria izgledala je fantastično u blejzeru haljini tamnoplave plave boje s potpisom Victorije Beckham. Blejzer elegantnog, pročišćenog kroja ima skriveno kopčanje te se može nositi i kao mini haljina. Takva tamna nijansa plave odlična je alternativa crnoj za toplije doba godine.

Jednostavnu blejzer haljinu iz Victorijine kolekcije proljeće/ljeto 2023. Eva je razigrala čipkastim hulahopkama, također s potpisom Victorije Beckham. Čarape imaju izvezene sitne ružice i inicijale VB, a zanimljivo je i to što su nabrane, što ih čini još većim magnetom za poglede.

Cipele od kristala, haljina kao od vode: Vrhunska modna kombinacija Victorije Beckham Victoria Beckham Victoria Beckham - 8 Victoria Beckham - 7 +4 Victoria Beckham - 6

Šik stajling za dolazak na Tjedan mode u Parizu Eva Longoria upotpunila je crnim salonkama u kombinaciji brušene i sjajne kože, srebrnom torbicom i sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 3 Eva Longoria nosi blejzer-haljinu i čipkaste hulahopke s potpisom Victorije Beckham (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju