Bella Thorne uvijek privuče mnogo pažnje na crvenom tepihu – tako je bilo i na Filmskom festivalu u Cannesu na kojem je prisustvovala premijeri filma Motel Destino redatelja Karima Aïnouza.

Galerija Bella Thorn u Cannesu 2024. Bella Thorne u Cannesu je nosila dugu večernju haljinu i ogrlicu od rubina Kelly Osbourne +3 Ariana Grande

Bella Thorne pozirala je na crvenom tepihu u Cannesu u dugoj večernjoj kreaciji u crnoj boji koja je naglasila njezinu ženstvenu siluetu, a uz koju je nosila upečatljivu Chopardovu ogrlicu od bijelog zlata i rubina.

Ipak, mnogi su više pažnje usmjerili na njezinu put i šminku. Zbog fotografija snimljenih ispred Palais des Festivals na Azurnoj obali mnogi su pitali je li vizažist američke glumice imao loš dan i uprskao joj make-up ili se ista stala na mjestu s lošom rasvjetom.

Bella Thorne u Cannesu je nosila dugu večernju haljinu i ogrlicu od rubina Bella Thorne u Cannesu je nosila dugu večernju haljinu i ogrlicu od rubina (Foto: Profimedia)

Koža torza i vrata američke glumice bila je nekoliko nijansa tamnija od njezina lica te je tako vidljivo postarala.

Bella Thorne nije jedina koja je imala ovakav slučaj na crvenom tepihu. Nesklad u boji kože lica i vrata doživjela je i Ariana Grande, Kelly Osbourne ili pak Nicki Minaj.

Zavirite u fotogaleriju na početku teksta i pogledajte kako to izgleda kada vizažisti ne pogode dobru boju pudera za zvijezde, ili im loše izblendaju make-up na licu i tijelu.

Kelly Osbourne Kelly Osbourne (Foto: Guliver)

"Imam ga, pa što?" 12 slavnih žena koje se ne opterećuju celulitom Iskra Lawrence Frankie Bridge Nicole Murphy +10 Jennifer Love Hewitt

10 slavnih ljepotica koje su na crvenom tepihu podigle ruku – i iznenadile mnoge Julia Roberts iznenadila je mnoge kada je podigla ruke na premijeri 1999. godine Madonnina kćer Lourdes Leon Miley Cyrus +6 Paris Jackson često se protivi nametnutim standardima ljepote

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju