Nova H&M-ova dizajnerska suradnja je s Giambattistom Vallijem, pariškim vrsnim poznavateljem ljepote i sofisticiranosti.

Galerija Nova H&M dizajnerska suradnja s Giambattistom Vallijem - 2 Nova H&M dizajnerska suradnja s Giambattistom Vallijem - 6 Nova H&M dizajnerska suradnja s Giambattistom Vallijem - 5 +3 Nova H&M dizajnerska suradnja s Giambattistom Vallijem  

Ova uzbudljiva novost objavljena je na amfAR gala večeri u Cannesu kojoj su prisustvovali Giambattista Valli i H&M Creative Advisor Ann-Sofie Johansson, koji su prošetali crvenim tepihom zajedno s Kendall Jenner, Chris Lee (Li Yuchun), Chiara Ferragni, H.E.R., Bianca Brandolini d’Adda i Ross Lynch.

Glavna kolekcija nastala u sklopu dizajnerske suradnje Giambattista Valli x H&M bit će lansirana širom svijeta 7. studenog

Zvijede su bile odjevene u glamurozne must have odjevne kombinacije iz neponovljive i limited edition predkolekcije u sklopu suradnje Giambattista Valli x H&M. Obožavatelji mode prvi put mogu uživati u kolekciji proizišloj iz dizajnerske suradnje neposredno nakon njezina predstavljanja (ili barem gotovo neposredno!) jer će prekrasne kombinacije s crvenog tepiha biti dostupne u odabranim trgovinama i na hm.com već od 25. svibnja. Glavna kolekcija nastala u sklopu dizajnerske suradnje Giambattista Valli x H&M bit će lansirana širom svijeta 7. studenog.

Jako sam uzbuđen zbog ove suradnje: H&M mi je ukazao priliku da znatno široj publici predstavim svoju viziju stila i veličanja ljepote. Cilj je podijeliti moju ljubav prema ljepoti, sudjelovati u trenucima sreće mnogih ljudi te u konačnici doprinijeti i stvaranju ljubavnih priča širom svijeta, ističe Giambattista Valli.

Nova H&M dizajnerska suradnja s Giambattistom Vallijem - 7 Ograničena predkolekcija Giambattista Valli x H&M bit će dostupna na hm.com od 25. svibnja (Foto: PR)

Presretni smo što možemo surađivati s dizajnerom kao što je Giambattista Valli. On je neupitni gospodar visoke mode, s posebno istaknutim darom za nezaboravne siluete. Prilika za približavanje njegova prepoznatljivog stila našim kupcima pravo je ostvarenje sna. Jedva čekamo vidjeti njihove reakcije na ovu prekrasnu kolekciju, naglašava Ann-Sofie Johansson, H&M Creative Advisor.

Rođen i odrastao u Rimu, Giambattista Valli lansirao je modnu liniju pod svojim imenom u Parizu 2005. godine. Njegov svijet sada obuhvaća ne samo visoku modu, već i ready-to-wear odjevne predmete i modne dodatke. Suradnja s H&M-om prva je vrsta takve suradnje za Vallija te ujedno za njega predstavlja i prvi iskorak kada je u pitanju muška odjeća.

Ograničena predkolekcija u sklopu dizajnerske suradnje Giambattista Valli x H&M bit će dostupna u 12 odabranih H&M trgovina širom svijeta i na hm.com od 25. svibnja. Fantastični odjevni predmeti iz ove kolekcije obožavateljima mode daju tek manji uvid u uzbudljivu suradnju prepunu stilskih zaokreta i zadivljujućih rješenja.

Nova H&M dizajnerska suradnja s Giambattistom Vallijem - 1 Nova H&M dizajnerska suradnja s Giambattistom Vallijem (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju