Bivša tvornica Pluto sinoć je postala šareni epicentar MOSCHINO [tv] H&M svijeta. Preko 400 uzvanika iz društvenog života sinoć je svjedočilo "najkul" događaju u gradu, koji je već sada dobio epitet "it" događaja godine čiji su dio htjeli biti baš svi.

Galerija Party povodom izlaska kolekcije H&M Moschino - 3 Party povodom izlaska kolekcije H&M Moschino - 9 Party povodom izlaska kolekcije H&M Moschino - 8 +7 Party povodom izlaska kolekcije H&M Moschino

Za ekskluzivan pre shopping događaj i party koji je uslijedio nakon toga, tražila se po gradskim kuloarima pozivnica više, što i ne čudi jer ovaj spektakularni događaj nikog nije ostavio ravnodušnim.

MOSCHINO [tv] H&M kolekcija bit će lansirana u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online, 8. studenog, a u Hrvatskoj u Zagrebu u H&M Centar CvjetniŠarene svjetlosne i TV instalacije učinile su ovaj prostor sinoć "najinstagramičnijim" mjestom u gradu.
Baš kako se i očekuje od MOSCHINO [tv] H&M svijeta glazbeni doživljaj sinoć je upotpunio ovu noć. Na oduševljenje svih kao posebna gošća pojavila se legendarna pjevačica i pop ikona Bebi Dol koja je svojim hitovima rasplesala sve prisutne. Dok je uzvanike zabavljala DJ SuperBabeKillah, senzacionalan performans jedinstvenog kolektiva House Of Flamingo zapalio je sve prisutne.

Pjevačica Maja Šuput sinoć je bila prava MOSCHINO [tv] H&M djevojka i upravo ona prva je odjenula nove komade iz nove H&M Moschino kolekcije, tom prigodom Maja je izjavila:

Ova kolekcija nosi moj DNK, i sve je ono što ja jesam, zabavna, šarena, vedra i vesela.

MOSCHINO [tv] H&M je kolekcija koja spaja energiju ulice s pop kulturom, glamurom, razigranošću i humorom. Kreativni direktor modne marke MOSCHINO, Jeremy Scott, osmislio je kolekciju za žene i muškarce, kao i modne dodatke i nekoliko posebnih artikala za pse. MOSCHINO [tv] H&M kolekcija bit će lansirana u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online, 8. studenog ove godine, a u Hrvatskoj u Zagrebu u H&M Centar Cvjetni.

Party povodom izlaska kolekcije H&M Moschino - 1 Party povodom izlaska kolekcije H&M Moschino (Foto: Robert Gašbert, Rastko Surdić, Karla Jurić i Matej Jurčević)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju