Za nedavni izlazak na spoj sa suprugom Justinom Bieberom manekenka Hailey Bieber odjenula je efektnu crnu kombinaciju.

Galerija Hailey Bieber Hailey Bieber u kožnoj suknji Hailey Bieber u kožnoj suknji +0 Hailey Bieber u kožnoj suknji

Ulicama New Yorka proštetala je u crnom kožnom kompletu koji se sastojao od kratko rezanog topa na tanke bretele i pripijene maksi suknje.

Izdanje je upotpunila crnim čizmama na tanku potpeticu brenda Gia Borghini, crnim sunačnim naočalama i malenom crnom torbom za nošenje na ramenu modne kuće Ferragamo.

Hailey Bieber u kožnoj suknji Hailey Bieber u kožnoj suknji (Foto: Profimedia)

Inače, iako mnoge dame kožne komade vežu uz hladniji dio godine, kožne suknje su i veliki proljetni trend. Između ostalog, vrijeme je još uvijek takvo da nošenje ovih komada ima smisla čak i ako spadate među one kojima su kožnate suknje odabir isključivo u jesen i zimu.

Prema piisanju magazina Vogue, upravo je ulična moda osigurala kožnim suknjama mjesto među proljetnim trendovima. Osim pencil modela, na ulicama modnih metropola nose se i damske suknje A-kroja, kao i plisirani modeli.

U svakom slučaju, kožne suknje su svestrani komad koji možete kombinirati za razne prigode.

Kojem timu vi pripadate?

glasova:

One su i konkurencija omiljenim modelima od trapera koje ove godine viđamo na svakom koraku.

Suknje od trapera: 15 midi modela koji ovo proljeće nemaju konkurenciju Traper suknje su veliki hiti ovo proljeće Pull&Bear, 25,99 eura Stradivarius, 25,99 eura +13 H&M, 49,99 eura

Zaljubljenice u modu podijeljene su između ova dva modela, a svaki ima svoju vojsku obožavateljica. Kojem timu vi pripadate, traper ili koža?

Hailey Bieber u kožnoj suknji Hailey Bieber u kožnoj suknji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju