Međunarodni frizerski festival Hairstyle News i ove će godine predstaviti najnovije trendove iz svijeta oblikovanja i njege kose te će tijekom dvodnevnog druženja frizeri iz regije imati mogućnost stručne edukacije

Međunarodni frizerski festival Hairstyle News 2017, najveće je stručno edukativno frizersko događanje u ovom dijelu Europe. Pod generalnim pokroviteljstvom Schwarzkopf Professionala, jedna od vodećih manifestacija ove vrste u regiji, i ove će godine svim zaljubljenicima u najveće estetske standarde predstaviti najnovije trendove iz svijeta oblikovanja i njege kose.

'Na festivalu će se premijerno prikazati inovacije iz svijeta frizerskih trendova i tehnika'

Uz najveći broj stručnih seminara i timove koji će svoja stručna dostignuća prezentirati na glavnom stageu kroz atraktivne nastupe, festival je posvećen razvoju frizerske struke i jačanju uspješne frizerske zajednice.

Kao idealno mjesto za prezentaciju frizerske kreativnosti, jačanje strasti i razmjenu znanja među frizerima, Hairstyle News je dvodnevno druženje na kojem će frizeri iz regije imati mogućnost stručne i poslovne edukacije.

Na festivalu će se premijerno prikazati inovacije iz svijeta frizerskih trendova i tehnika, vrhunskih profesionalnih proizvoda te opreme za frizerske salone. Brojni frizerski timovi svim posjetiteljima predstavit će najnovije kolekcije na četiri festivalske pozornice, a timovi Bundy Bundy, Schwarzkopf Professional, Kevin.Murphy, ZGAT Academy, Mič Styling Academy i mnogi drugi najbolje su jamstvo za najbolje ovosezonske stilske igre.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju