Američka glumica Olivia Wilde najbolji je dokaz da je za svečanu gala večeru moguće nositi robne brendove koje se daju kupiti po prihvatljivim cijenama. Kao lice nove H&M Conscious kolekcije pojavila se na dodjeli nagrada za modni stil u organizaciji magazina Elle u ovom popularnom modnom brendu


Olivia Wilde
pojavila se na svečanoj dodjeli nagrada za modni stil u organizaciji magazina Elle u Londonu. Plijenila je pažnju u neobičnoj haljini sastavljenoj od predimenzionirane suknje sa cvjetnim printom u sivim nijansama i pripadajućoj svilenoj majici u boji pudera.

I na gala večeri moguće je nositi haljinu pristupačnijih brendova što najbolje dokazuje Olivia Wilde s H&M-om.

Riječ je o komadu iz nove kolekcije H&M Conscious Exclusive koja se temelji na odjeći napravljenoj od održivih i organskih materijala poput svile, pamuka i lana, a čije je novo lice upravo ova američka glumica.

“Održivost je jedna od mojih najvećih strasti. Ponosna sam što sam lice H&M Conscious Exclusive kolekcije koja pokazuje svu ljepotu održivosti,” izjavila je Olivia Wilde.

Nova linija prožeta je detaljima i krojevima iz afričkih i azijskih kultura, a okosnica kolekcije su haljine s ručno naslikanim printevima, koji će u dvjesto svjetskih trgovina H&M-a biti u prodaji od 16. travnja ove godine.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako Olivia Wilde nosi komade iz H&M-a.


 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju