Pozvani ste na vjenčanje ili imate neku drugu posebnu prigodu za koju vam treba nova haljina, a još niste pronašli onu pravu? Možda se zaljubite baš u ovu haljinu koja je nedavno stigla u trgovinu Primark, a na prvi pogled osvaja svojim lijepim višebojnim uzorkom u ljubičastoj, ružičastoj, žutoj i zelenoj boji.

Galerija Haljina iz Primarka od 23 eura savršena za proljetna i ljetna vjenčanja - 3 Haljina iz Primarka od 23 eura savršena za proljetna i ljetna vjenčanja - 4 Haljina iz Primarka od 23 eura savršena za proljetna i ljetna vjenčanja - 2 +1 Haljina dolazi u višebojnoj i jednobojnoj ružičastoj verziji

Ako preferirate jednobojne modele, tu je i verzija iste haljine u ružičastoj boji. Lepršavi kroj s prorezom na desnoj strani čini ovu haljinu midi dužine savršenom za ples, dok se u gornjem dijelu ističu malo dublji V-izrez i lepršavi zvonoliki rukavi dužine do lakta.

Haljina iz Primarka od 23 eura savršena za proljetna i ljetna vjenčanja - 5 Haljina dolazi u višebojnoj i jednobojnoj ružičastoj verziji (Foto: www.primark.com)

Baš je romantična i idealna za proljetne i ljetne svečanosti, poput vjenčanja i drugih proslava, ali i za svaku priliku kada želite nositi lijepu haljinu.

Ružičasta haljina iz H&M-a za sve proljetne prigode u kojima želite zablistati Ružičasta haljina iz H&M-a Ružičasta haljina iz H&M-a Ružičasta haljina iz H&M-a +2 Ružičasta haljina iz H&M-a

Primark uvijek nudi širok raspon konfekcijskih brojeva, a ova haljina, nazvana Angel, dolazi u veličinama od 4 do 20, odnosno od XXS do XXL. Sastav je sto posto viskoza, a cijena 23 eura.

Haljina iz Primarka od 23 eura savršena za proljetna i ljetna vjenčanja - 4 Lepršava midi haljina savršena je za ples (Foto: www.primark.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju