Sinoć su u Los Angelesu dodijeljene 75. po redu nagrade Emmy za najbolja televizijska postignuća u prošloj godini.

Galerija Haljine boje vina na 75. dodjeli nagrada Emmy Haljine boje vina na 75. dodjeli nagrada Emmy Haljine boje vina na 75. dodjeli nagrada Emmy +4 Elizabeth Debicki, Dior

Baš kao i svake godine, crveni je tepih vrvio dobrim stilom, a već kratkim pogledom na modna izdanja poznatih žena – možemo zaključiti da je moda na ovogodišnjoj dodjeli prestižne nagrade u znaku boja.

Među upečatljivim bojama posebno se istaknula elegantna, profinjena i pomalo mistična boja vina, popularna u hladnijim mjesecima, a istovremeno svježa i prpošna. Upravo je takvu haljinu, s potpisom Oscara de la Rente, odabrala Selena Gomez. Gola haljina pratila je liniju tijela i sastoji se od preko 450 tisuća šljokica.

Haljine boje vina na 75. dodjeli nagrada Emmy Selena Gomez. Oscar de la Renta (Foto: Profimedia)

Rachel Brosnahan, zvijezda serije Čudesna gospođa Maisel, odabrala je bordo haljinu s korzetom luksuznog brenda Versace, dok je Elizabeth Debicki, zvijezda serije Kruna, izgledala baš kraljevski u nešto tamnijem izdanju modne kuće Dior.

Glumica Meghann Fahy odjenula je crvenu Armanijevu haljinu ravnog kroja s trodimenzionalnim ružama, a Amy Poehler je doslovno blistala u rubin-crvenoj haljini Rolanda Moureta.

Haljine boje vina na 75. dodjeli nagrada Emmy Rachel Brosnahan, Versace (Foto: Afp)

Zvijezda serije Yellowjackets, Juliette Lewis, odabrala je zanosnu haljinu talijanskog brenda Moschino, dok je Christina Applegate publiku digla na noge i zaradila gromoglasni pljesak, jer je, unatoč bolesti, ipak stala na pozornicu.

Za ovu je prigodu Christina odabrala baršunastu haljinu s potpisom njezina prijatelja, američkog dizajnera Christiana Vincenta Siriana.

Najviše mi se sviđa...

glasova:

U galeriji na početku teksta pogledajte glamurozna izdanja u boji vina, a u anketi nam recite koja vam se haljina najviše svidjela.

Haljine boje vina na 75. dodjeli nagrada Emmy Christina Applegate, Christian Siriano (Foto: Afp)

12 modnih podbačaja s Emmyja: Jesu li ovo najgore odjevene dame na dodjeli? Sophie Thatcher Calista Flockhart Kerry O'Neill +11 Emma Brooks Cvijet na cvijetu! Haljina koja podsjeća na proljeće za zvijezdu serije Bijeli lotos Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 5 Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 7 Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 6 +4 Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 1 Fućkaš haljinu: Monica Bellucci dokazala da je i smoking savršen odabir za svečane prigode Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli Emmyja Monica Bellucci na dodjeli Emmyja Monica Bellucci u smokingu modne kuće Saint Laurent +1 Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli Emmyja

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju