Koliko se stvari nalazi u ormaru, i koliko te odjeće zapravo nosite? Ovaj potonji dio je sigurno manji od volumena vašeg ormara, zar ne? Donosimo vam vodič za kupnju 5 "osnovnih" haljina koje ćete uvijek nositi, i u kojima ćete se osjećati sjajno.

Galerija Ljetna haljina Haljine koje žena treba imati u ormaru - 5 Haljine koje žena treba imati u ormaru - 1 +2 H&M mala crna haljina, 300 kn

1. Zabavna haljina za tulume
Ugledali ste je u trgovini i zaljubili se na prvi pogled u nju. Možda je prekratka, prejarkih boja ili s previše detalja, ali nije niti bitno. Obožavate je, i znate da ćete je nositi na sljedeću zabavu. U njoj se super osjećate i to je ono što je najbitnije. Ovakvu haljinu nikada nećete požaliti, a svoje fotografije u njoj uvijek ćete gledati s osmijehom na licu čak i kada izađe iz mode.

Svaka žena treba barem jednu pamučnu haljinu u kojoj se istovremeno osjeća udobno i privlačno. Uvijek vam je pri ruci, a možete je nositi i s omiljenim parom tenisica

2. "Poslovna" haljina
Kupite li elegantnu i ravnu haljinu (eng. sheath) do koljena, osjećat ćete se kao da možete učiniti bilo što. Odaberite model u klasičnoj crnoj ili plavoj boji, ili neku razigraniju varijantu s malim rukavima ili bez njih. Najvažnije je da vam ovaj model saliveno pristaje, pa nemojte oklijevati i zatražite pomoć krojačice.

3. Mala crna haljina

Ovaj model haljine možete nositi do kraja života i kombinirati na različite načine i za mnogobrojne prilike. Mala crna haljina koja vam dobro stoji je jedna od najboljih investicija koje žena može napraviti u životu. Može se nositi kao platno za atraktivne modne dodatke, ili bez ijednog ukrasa – bez obzira na sve u njoj ćete izgledati i osjećati se fantastično.

4. Haljina za "svaki dan"
Svaka žena treba barem jednu pamučnu haljinu u kojoj se istovremeno osjeća udobno i privlačno. Uvijek vam je pri ruci, a možete je nositi i s omiljenim parom tenisica. Prugice, cvijeće ili neki drugi decentan uzorak po želji, obavezan je dio njenog šarma.

5. Maksi haljina za dan i noć
Ljepota predimenzionirane maksi haljine u neutralnoj boji i od kvalitetnog materijala očituje se u činjenici da je možete nositi za dnevne i večernje prigode. Zamijenite sandale ravnih potplata s efektnim štiklama, stavite nešto upečatljivog nakita i spremni ste za provod.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju