Želite li privući poglede muškaraca, odjenite haljinu koja razotkriva ramena. Brojne ankete i studije su pokazale da velik dio muškaraca voli vidjeti na ženi odjevne komade koje naglašavaju baš taj dio tijela.

Galerija Haljina na jedno rame nosi i ove jeseni Reserved haljina, 39,99 eura Mango haljine, 55,99 eura +7 Dorothy Perkins, Coast haljina, 97,30 eura

Odjevne kombinacije koje razotkrivaju ženska ramena muškarci smatraju suptilno seksepilnim potezom, a žene koje ih nose iznimno samosvjesnima i privlačnima.

Haljina na jedno rame ili ona spuštenih ramena, pritom se nameće kao najbolji izbor, a koji je dostupan i tijekom hladnijeg dijela godine. Naime, ovaj tip haljina može se naći i u ovogodišnjim jesenskim kolekcijama.

H&M haljina, 39,99 eura H&M haljina, 39,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Haljina na jedno rame ima dugu povijest. Jeste li znali da su se prve verzije ove siluete pojavile još tridesetih godina prošlog stoljeća? Dizajnerica Elsa Shiaparelli je jedna od onih koja se poigrala asimetrijom i otkrivanjem jednog ramena u svojim kreacijama.

Popularne su i danas te se nose diljem svijeta, kao i na domaćim ulicama.

Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i pogledajte naši izbor dugih jesenskih haljina na jedno rame ili spuštenih naramenica koje se mogu pronaći od 20 do 98 eura.

Bershka haljina, 19,99 eura Bershka haljina, 19,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju