Haljine na kopčanje ili takozvane haljine košulje hit su svakog proljeća, a nose se na posao, na druženje s prijateljicama i u večernje izlaske.

Galerija Haljine na kopčanje dobro stoje damama bez obzira na konfekcijsku veličinu Reserved haljina, 22,99 eura Missguided haljina, 10 eura +7 C$A haljina, 49,99 eura

U novim proljetnim kolekcijama i ove su se godine izdvojili modeli na kopčanje koji se mogu sjajno kombinirati za dnevne i večernje prilike, a koji će izgledati lijepo uz tenisice, cipele na visoku potpeticu i gležnjače.

Na tržištu su dostupni modeli mini, midi i maksi kroja koji izgledaju sjajno na damama bez obzira na njihovu konfekcijsku veličinu.

Reserved haljina, 22,99 eura Reserved haljina, 22,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Odabrati možete modele u svim duginim bojama, koji su napravljeni od ugodnog pamuka, svile i različitih podatnih mješavina. U proljetno vrijeme najpopularniji su pak modeli s cvjetnim uzorkom.

Želite li vizualno suziti figuru, odaberite haljinu na kopčanje u tamnijoj boji midi ili maksi kroja te s tričetvrt rukavima.

Štikle u zelenoj boji: 10 modela koji će razbuditi svaku kombinaciju Bershka, 25,99 EUR CCC, 39,80 EUR Mango, 45,99 EUR +7 Call It Spring (Zalando), 54,28 EUR

Bolje od balonera? 15 jakni u bež nijansama od 9 do 39 eura Boohoo, 9 EUR Shein, 11,50 EUR Next, 18 EUR +15 Vero Moda, 29,95 EUR

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 dužih modela haljina na kopčanje za dame od XS do (X)XL veličine, a koje se mogu kupiti po cijeni od 10 do 55 eura.

Next haljina, 34 eura Next haljina, 34 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju