Cvjetni uzorak hit je već nekoliko sezona. Cvijeće kao uzorak postalo je toliko popularno da se nosi tijekom cijele godine. Ipak, s dolaskom proljeća haljine s cvjetnim uzrokom postanu posebno omiljene.

Lepršavae haljine cvjetnog uzorka slobodno se mogu proglasiti jednim od vjesnika proljeća. Nose se modeli svih dužina i krojeva. Model za sebe mogu pronaći ljubiteljice mini, midi i maxi modela. U ponudi su i razni krojevi koji laskaju svim figurama.

Cvjetne haljine omiljeni su komad i zbog njihove svestranosti. Nosive su u dnevnim prigodama, a vrlo lako postaju i dio večernjih kombinacija.

Slika nije dostupna Udobne poput trenirke: 20 haljina u kojima možete provesti naredne mjesece

Slika nije dostupna Brineta iz Zadra: Najpoželjnija haljina ovoga proljeća koja voli ženske obline

Velika je vjerojatnost da i sami u ormaru imate barem jednu haljinu cvjetnog uzorka. Ako je nemate ili ste u potrazi za još jednom koja će obilježiti vaše modno proljeće 2021. godine, možda se krije u našoj galeriji u kojoj smo izdvojili 15 haljina cvjetnog uzroka.

Dobra vijest je i da ove haljine neće biti rezervirane samo za proljeće. Bit će nosive i u ljetnim mjesecima, a u njima ćete moći uštetati i u jesen. Radi se, dakle, o dugoročnom ulaganju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju