Na netom završenom Pariškom tjednu visoke mode brojne svjetske modne kuće predstavile su svoje haute couture kolekcije za proljeće/ljeto 2017. godine

Christian Dior, Chanel, Valentino, Armani, Jean Paul Gaultier... Ovo su samo neke od modnih kuća koje su na Pariškom tjednu visoke mode priredile pravu modnu bajku.

Najveća dizajnerska imena predstavila su svoje haute couture kolekcije za proljeće/ljeto 2017., a u mnoštvu čarobnih haljina svaka žena sigurno bi pronašla jednu koju bi rado spremila u svoj ormar.

Inspirirani viđenim odlučili smo poznate Hrvatice "odjenuti" u haljine prikazane na netom završenom Tjednu visoke mode u Parizu. Neke kreacije odmah su nas podsjetile na pojedine dame i njihov stil odijevanja. Ostale prekrasne haljine jednostavno smo poželjeli vidjeti na hrvatskim zvijezdama koje ne viđamo često u takvim odjevnim komadima.

Romantičnu i lepršavu haljinu modne kuće Valentino u nježnoj ružičastoj boji smo mogli zamisliti jedino na vječnoj djevojčici Lejli Filipović, a siva haljina modne kuće Chanel ukrašena perjem djelovala je stvoreno za našu glazbenu divu Ninu Badrić.

Profinjeni model iste modne kuće odabrali smo i za Bojanu Gregorić-Vejzović koja je pravi sinonim za eleganciju i gracioznost, a upravo to projicira fantastična haljina koju je Karl Lagerfeld dizajnirao za Chanel.

Ljupka Gojić-Mikić s pravom se nalazi na svim listama najbolje odjevenih Hrvatica i sigurni smo da bi fantastično nosila haljinu modne kuće Christian Dior iz kolekcije koja je ispraćena ovacijama.

U galeriji pogledajte koje smo još haljine namijenili našim damama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju