Udobne, prozračne, napravljene od prirodnih materijala, lako se oblače, još lakše skidaju... Ovako nekako u glavama većine žena izgleda opis savršenih haljina za odlazak na plažu.

Galerija Lepršave haljine od prirodnih materijala su kao stvorene za odlazak na plažu Haljine stvorene za odlazak na plažu - 8 Haljine stvorene za odlazak na plažu - 6 +9 H&M, snižena s 29,99 na 15,99 eura (120,45 kn)

More i kupanje za većinu žena znači odabir jednostavih odjevnih komada koji će boravak na plaži učiniti još udobnijim i ležernijim.

Zato mnoge dame biraju haljine napravljene od materijala kao što su lan i pamuk koji koži dopuštaju da diše. Osim toga, biraju i haljine koje u svakom trenutku mogu lako prebaciti preko kupaćeg kostima i zaputiti se na kavicu u hladu.

Kaftani i tunike mnogima su nezaobilazan dio ljetne garderobe Već od 69 kuna: 15 tunika i kaftana koji će vam biti omiljeni komadi na godišnjem odmoru

Bershka, 99,90 kn 10 kupaćih kostima koji najbolje izgledaju uz svijetlu i blijedu put

12 haljina koje zadovoljavaju ove kriterije izdvojili smo u našoj galeriji. Iz ponude trgovina i webshopova izdvojili smo modele na sniženju koji će biti savršen izbor za odlazak na plažu, a na vama je samo da odaberete koja od haljina će se najbolje slagati s vašim japankama ili natikačama.

Haljine stvorene za odlazak na plažu - 5 H&M, snižena s 29,99 na 15,99 eura (120,45 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljine stvorene za odlazak na plažu - 4 Bershka, snižena s 39,90 na 29,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljine stvorene za odlazak na plažu - 2 Seafolly (Zalando), snižena sa 679 na 611 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju