Halle Berry privlači pažnju gdje god se pojavi, a pogotovo kada nosi odvažne modne komade s potpisom libanonske dizajnerice Reem Acre

Galerija Halle Berry - 4 Halle Berry - 2 Halle Berry - 1 +1 Odvažni dizajn haljine za Halle Berry
Halle Berry
bila je mamac za poglede na tradicionalnoj 49. dodjeli NAACP Image Awards u Pasadeni u Kaliforniji koja slavi dostignuća u televiziji, na filmu i u književnosti.

Kreacije libanonske dizajnerice Reem Acre vole nositi svjetske zvijezde poput Selene Gomez, Taylor Swift i Jennifer Lopez.

Za ovu priliku odjenula je odvažnu haljinu sastavljenu od korzeta i prozirnog donjeg dijela koji je razotkrio glumičine noge, ali i činjenicu da je s ovim modelom nemoguće nositi klasično donje rublje.

Riječ je o prepoznatljivom dizajnu libanonske kreatorice Reem Acre, koja se specijalizirala za izradu vjenčanih i drugih svečanih haljina, a koju vole nositi svjetske zvijezde poput Selene Gomez, Taylor Swift i Jennifer Lopez.

Lijepa 51-godišnja glumica večernju je haljinu sparila s vrtoglavim crnim štiklama otvorenih prstiju, a izdanje je zaokružila jednostavnom frizurom i decentnom šminkom koja je naglasila njezinu put.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako Halle Berry nosi haljinu s potpisom Reem Acre. Halle Berry - 3 Odvažni dizajn haljine za Halle Berry (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju