Halle Berry jedna je od naslavnijih holivudskih glumica, ali u ponedjeljak navečer prvi put u života došla je jedan od najglamuroznijih svjetskih događanja koji okuplja slavne i poznate, Met Galu. I 50-godišnja oskarovka se pobrinula da ostavi dojam za pamćenje

Za svoj prvo pojavljivanje ikada na jednom od najvažnijih događanja u svijetu mode Met Gali, glumica Halle Berry izabrala je kombinezon brenda Atelier Versace koji na prvi pogled izgleda poput haljine.

'Za svoj prvo pojavljivanje ikada na jednom od najvažnijih događanja u svijetu mode Met Gali, glumica Halle Berry izabrala je kombinezon brenda Atelier Versace'

Halle je u glamuroznoj kreaciji izgledala senzacionalno, baš kako priliči prvom pojavljivanju na Met Gali. Prozirni crni kombinezon obogaćen zlatnim detaljima maksimalno je naglasio besprijekornu figuru 50-godišnje ljepotice, a čitava Halleina pojava kao da je poručivala: Napokon sam tu! Gledajte me!

Kreacija ima i masivni, dramatični šlep zbog kojeg je oskarovka trebala pomoć dok je hodala i penjala se po stepenicama. Svakako je morala pažljivo hodati i zbog vrtoglavo visokih potpetica koje je nosila uz spektakularnu kreaciju.

S obzirom na to da je kombinezon bio u prvom planu, Berry je imala suptilniji make-up, smokey eye i usne našminkane ružem boje mesa.

Tema ovogodišnje Met Gale bila je japanska dizajnerica Rei Kawakuboas koja se smatra trenutno najvažnijom i najutjecajnijom dizajnericom na svijetu koja konzistentno definira i redefinira estetiku današnjeg vremena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju