Victoria Beckham predstavila je novu kolekciju na njujorškom Tjednu mode. U prvom redu pažnju je posebno plijenila četverogodišnja kći Harper Seven koja se rijetko kad pojavljuje u javnosti


Nova kolekcija Victorije Beckham s njujorškog Tjedna mode odiše jednostavnim krojevima koje laskaju ženskom tijelu, a osim klasičnih boja poput bijele, sive i crne, među modelima dominiraju razigrani uzorci prugica i kockica.

Razigrana Harper Seven pojavila se u crnome od glave do pete, dok je njena mama odlučila razigrati svoj klasični imidž.

Neokrunjena kraljica štikli i ljubiteljica crne odjeće Victoria Beckham na kraju revije pozdravila je goste u netipičnom casual izdanju sastavljenom od tenisica ravnih potplata i predimenzionirane dolčevite.

S druge strane, njena je kći cijelu reviju promatrala u krilu svojeg oca u 'strogom' stajlingu sastavljenom od crne haljinice, čarapa i s lakiranim cipelama na nogama. Nošenje crne odjeće među malom djecom postalo je iznimno popularno u posljednje vrijeme.

Nakon revije, Beckhamovi su otišli na ručak u mondeni restoran 'Balthazar', za koji je Victorija odabrala prugastu haljinu iz svoje nove kolecije.

Slučajnim prolaznicama na njujorškim ulicama učinilo se da su razigrana Victorija i stroga Harper Seven zamijenile uloge, te su se pitali tko je u ovoj modnoj priči mama, a tko kći?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju