Novu kolekciju za jesen/zimu 2015. godine predstavit će na njujorškom Tjednu mode Victoria Beckham. Uz brojne obožavatelje i modne znatiželjnike novog potpisa britanske dizajnerice, mjesto u prvom redu do piste biti će rezervirano za Viktorijinu najveću podršku, supruga Davida i djecu. Već pri samom dolasku u New York pažnju je privukla medena Harper Seven s elegantnim šeširićem, kakav i njezina mama često nosi

Kako je sama Victoria Beckham nebrojeno puta izjavila njezina amajlija tijekom važnijih događanja, poput predstavljanja nove kolekcije na njujorškom Tjednu mode, upravo je njezina obitelj. 

Harper Seven, koja je i prve korake napravila upravo na njujorškoj pisti, oduševljavala je obožavatelje modom medenim licem i uvijek slatkim modnim kombinacijama u koje ju je mama odijevala.

Da će djevojčica ponovno biti u centru pažnje, najavio je i dolazak obitelji u New York već na samom aerodromu. Tata David te sinovi Romeo i Cruz tijekom prolaska kroz zračnu luku naišli su na pažnju fotografa, a četiri godine stara djevojčica ovoga puta nije bila u tatinom sigurnom krilu.

S rukicom u džepu elegantnog kaputića i raspuštenih pramenova kose, malena je frajerica odvažno koračala. Slatki lice djelomično je prekrivao šeširić širokog oboda sličan crnom modelu kojeg je i Victoria često znala ukomponirati u svoje elegantne stajlinge.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju