More, sunce, sol u kosi, savršeni zalasci, druženje u omiljenom društvu, sve su to stvari koje nas podsjećaju na dugo toplo ljeto. Biti barem nakratko neopterećen, osjećati se slobodno i uživati u trenucima, nešto je čemu svi težimo. Kada je riječ o ljetnoj obući, svima nam na pamet prvo padaju bezvremenske japanke koje zasigurno neće izaći iz mode ili prestati biti nošene.

Galerija

 

Havaianas je pripremio nove modele japanki, šarene, razigrane, vesele koje se bez ikakve brige uklapaju u svaki ljetni stajling. Nevjerojatno udobne i lagane, a opet prekrasnog i jednostavnog dizajna, nepogrešiv su izbor gdje god se našli ovoga ljeta.

Havaianas je pripremio nove modele japanki, šarene, razigrane, vesele koje se bez ikakve brige uklapaju u svaki ljetni stajling

Velik izbor uzoraka je tu upravo kako bi svatko našao nešto za sebe i uživao u odabranim destinacijama. Havaianas japanke, osim svoje provjerene kvalitete i nosivosti, ove sezone odišu prekrasnim bojama i cvjetnim uzorcima.

Za one koji su više "ziheraši" također nema straha; za njih će savršen izbor biti upravo one jednobojne, a opet odvažne i elegantne Havaianasice. Još jedan zanimljiv brend se našao u ponudi Shoebedo dućana ove sezone, a to je Reef. Za sve ljubitelje klasičnijih, ali beskrajno udobnih modela japanki, Reef je savršen izbor. A kako ih spretno uklopiti u svoje omiljene odjevne kombinacije, na najbolji je način pokazala "fashionistica" Dora Predojević.

Obuća koja nam je najpotrebnija čim zatopli i od koje se definitivno ne odvajamo su japanke i ono što znamo je da se ni ove sezone nećemo odvajati od omiljenih modela s kojima ćete sigurno, proputovati mnoga zanimljiva mjesta i stvarati nove ljetne uspomene.

Novi modeli japanki Havaianas - 3
Novi modeli japanki Havaianas (Foto: ShoeBeDo / Bojan Zibar)