Odavno poznata kreativnost, odvažnost i hrabrost dizajnerice Ogi Antunac ne zaostaje ni ove sezone. Nova kolekcija Spring/summer 19 donosi bezvremenske komade koje će svaka moderna i suvremena žena imati u svome ormaru. Asimetrični krojevi isprepleteni zanimljivim tkaninama koje jednostavno ne mogu proći nezapaženo, oduševit će mnoge žene hrabrijeg modnog izričaja.

Kolekcija Spring/summer 19 je gotova i spremna za predstavljanje na europskom, američkom i kanadskom tržištu. Glavni motiv kolekcije su veoma posebne tkanine, koje predstavljaju najveću inovaciju u svijetu tekstila uopće, a u ovoj neobičnoj kolekciji naglasak je na modernim hi-tech tkaninama.

Uz nepogrešivu crnu i bijelu boju, u kolekciji se pojavljuje i srebrna, koja savršeno zaokružuje ovu cijelu, svakako, nesvakidašnju modnu priču. Boje su objedinjene u svim nijansama, sve od prozirnog do punog i od mat do sjajnog.

Kolekcija je namijenjena modernoj ženi i savršeno je nosiva od jutra do večeri u svim prigodama, radilo se o nekom poslovnom sastanku, ljetnoj zabavi ili običnoj šetnji gradom. Uz haljinu koja odijeva ženu u svim prilikama, pojavljuje se i kombinezon koji je „it“ komad ove kolekcije i svakako je must have sljedeće sezone.

Omiljeni komad dizajnerice je trenutno popularna „spitka“ koja je zaista poput kameleona, jer se može nositi na sportski, ali i na potpuno elegantan način.

Photo: Maja Kljajić

Styling: Petar Trbović

Model: Lea Zeba (Talia Model)

Make up: Mirta Pejić

Kosa: Anamarija Knezović za GT salon

Link by Ogi Antunac spring / summer 19 - 4 Link by Ogi Antunac spring / summer 19 - 4 (Foto: Maja Kljajić)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju