Hilaria Baldwin rodila je sinčića Leonarda prije nekoliko dana. Sa svojim obožavateljima na Instagramu već je podijelila njegovu fotografiju, ali i svoju figuru nakon poroda


'Snimila sam ovo jučer, kad je Leonardo bio star oko 24 sata. Isto sam napravila i nakon rođenja Rafaela. Uvijek sam nervozna kada radim ovako nešto, ali osjećam da u vrijeme kada su osude na račun tijela snažne, želim učiniti sve što mogu da normaliziram sliku o stvarnom tijelu i promoviram zdravo samopouzdanje,' napisala je Hilaria Baldwin na svojem Instagram profilu neposredno nakon rođenja svojeg trećeg djeteta.

Ova 32 godine stara instruktorice joge post je objavila uz vlastitu fotografiju u donjem rublju koji je razotkrio trbuh nakon poroda.

'Mnogi od vas znaju da volim pokazivati proces životnih iskustava tijela, i da sam čvrsta zagovarateljica činjenice da nas zdrava prehrana i umjerena vježba čine sretnijima, zdravijima i snažnijima. Od sada nadalje želim posvetiti većinu svojih svakodnevnih postova procesu vraćanja u formu, i pozivam vas da mi se pridružite.' dodala je supruga slavnog američkog glumca.

Fotografiju u donjem rublju snimila je u bolničkoj kupaonici. Hilaria je priznala da je porod odrađen prirodnim putem odnosno bez carskog reza, a podijelila je i jedan intimni detalj.

'Gdje su ulošci za krvarenje? Izvadila sam ih nabrzaka prije snimanja ove fotografije jer ipak postoji granica onoga što trebate vidjeti. Oh, i nisam upotrijebila filter, samo sam malo posvijetlila fotografiju,' veselo je dodala Hilaria.

Hilaria Baldwin je majka troje djece, a osim Leonarda ima i trogodišnju kćerkicu Carmen te jednogodišnjeg sinčića Rafaela.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju